Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığım nedeniyle yeni yasaya göre emeklilik için yeterli rapor alabilir miyim?

Sevgitt

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
20
@gannicus,

Merhaba ef değeri tam olarak nedir, ben kardiyoloji ye aritmi den oran almak için gittim, birseyler yazdı en son böyle bir oran çıktı, çoğunun ne demek olduğunu bile bilmiyorum şöyle yaziyor Kag-ht+svt atağı mevcut eko da ef 60, lvh hafif ay hafif my hipertansiyon evre2 (20) aritmi klas2-A (20)+ kalp kapak hastalığı evre1 (10) acaba diyabetin yanında bunları kalp damar hastalığı olarak sayarlarmi yeni sistemde

@Sevgitt,
Aritmi meselesini bilemem ama Kalbinizde yapısal olarak sorun yok. Sağlam bir kalp... Yüzde 60 çok yeterli bir değer... Yeni sistemde tek hastalık olacak. Bunlarla emekli olamazsınız... Ef kalbin kan pompalama gücünü gösterir...

@Sevgitt,

Bende doğuştan kalp kapağı rahatsızlığı var ameliyat oldum aort kapak metal %30 veriyor pulmoner hipertansiyon da %25 veriyordu ikisi 48 yapıyordu 3 ay önce aldığım rapor da artık ikisi bir hastalık sayılıyor dedi doktor bana toplam %30 rapor verdiler

@kalua33,
bende aynı sekılde % 48 aldım ama tekrar gireceğim opera fallot doğustan 3 yaşında yamayapıldı + sonrasısında pulmoner kapak mevcut gecenki mr da aort kök dilatosyonu mevcut hafif yetersizlik mevcut sizce ne olur sonuç?

@makinist.41,
Merhaba geçmiş bilgim yok kardeşim bende eskıden sadece kalp kapağı %40 di Pulmoner hipertansiyon ile 48 oldu ama şimdi kalp kapağı 30 a düştü pulmoner de kapak hastalığı ile bir sayılıyormus onun dışında bilgim yok

Üst Alt