Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar benim bilgisayarımın kamera ayarını biturlü yapamıyom
atech4 pk635 lütfen anlıyan arkadaşlar bana yardım edin
hiç bir yerden drayvır inmiyo
cevaplarınızı bekliyom
selamlar
kurmak azcık çetrefilli. web cam ı taktıktan sonra yeni bir donanım bulundu diyor ya donnanımı elle yüklemeyi seçin sizden dosyanın nerede olduğunu isteyecektir. elinizle göstemeniz gerekiyor driverını hatta bir kç kez sizden dosya isteyecektir onları tek tek gösterdiğinizde kurulum tamamlanıyor. kendisi hemen kuramıyor yani.
uzaktan yardım programı hiç kullanmadım bilgim yok... arkadaşında belirttiği üzere webcam ler biraz problem, kendin deneme yanılma ile çözmeye çalışmanı öneririm.
acaba işletim sistemin windows 7 olabilllir mi? eğer öyleyse biraz zorlanırsın kurarken bende çok uğraşmıştım o kameranın windows 7 driveri yok dolaysıyla vista driverini bulman ve sonra web camını muhtemelen yanlış tanıdığından dolayı önce kaldırıp sonra göreceği camı kendim kuracağını belirtmen ve yol olarakta vista driverinin olduğu klasörü göstermen gerek kolay gelsin bu arada eğer bulamıyorsa usb girişini başka bir usb girişine tak