Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu bankalarına iş başvurusu nasıl yapacağız?

Çağatay34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Daha önce böyle konu açıldı mı bilmiyorum açıldıysa özür dilerim.

2019 Vakıfbank ve diğer bankalar alımları ne zaman yapılacak ve nasıl başvuru yapacağız.

Daha önce bankalarda çalışanlardan bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşır mısınız.?

Şimdeden teşekkür ederim.

buralara ilanla olmuyor, el altından oluyor. ilana çıkılsa bile belli kimlerin alınacağı diye düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba

ben özel bir bankada çalışıyorum ben çalışıtğım kubankamdan memnunum bizde performansa göre maaş ödüyorlar. yani ben engelliyim diye az maaş ödemiyorlar. aynı bölümde çalıştığım yetkilerimiz aynı olmasına reğmen arkadaşım benden eski olmasına rağmen daha az maaş alıyor. ben 5500 brüt alıyorum ve meslek lisesi meznuyum.
şunu belirteyim bankaların daha çok engelli personel almasından yanayım. tv ve gazetelerde bunu ön plana çıkarabilirseniz. bence daha iyi olabilir.

@Çağatay bankada çalışmıyorum bu konuda yorum yapamayacağım üzgünüm sadece iş ilanlarını çok fazla takip ediyorum ve bankalar ilan açıyorlar genelde geçen ay izmir için engelli operasyon görevlisi arıyorlardı(bu bankalar şekerbank ,hsbc gibi)

Başka yokmu bankalarda çalışıp bilgi verecek arkadaşlarımız.?

Üst Alt