Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamuya temizlik görevlisi olarak atananlar ne iş yapar?

Hlk1453

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar temizlik gorevlisi olarak atanirsak ne is yapiyoruz diyelim ki engelimiz temizlik yapmaya elverisli degil atananlar bizim le paylasirsa bilgisi olan da yazssin lutfen

Temizlik Görevlisi Diye Bir Ünvan Mı Var? Hizmetli-Memur-V.H.K.İ-Teknisyen Gibi Ünvanlar Var Diye Biliyorum Temizlik Görevlisi Ünvanını İlk Defa Duyuyorum.

arayıp öğrenebiliyor ben öğrendim mülakata gidecekmişiz hiç bilgim maaş nedir mülakatta ne soracaklar bakalım hayırlısı

Arama yaptığınız telefon numarasını bizimlede paylaşır mısınız ?

başvuru yaptığınız ilin kyk iletişim numarasını internetten bulup arayın

çünkü il farklı olabilir

Siz hangi il için başvuru yapmıştınız. Yapıalacak iş hakkında bilgileriniz var ise bizimle paylaşırmısınız?

Teşekkürler Bilgi İçin.

Fakat bi sorum daha olacak..

KYK yı aradığım zaman başvurum vardı listede miyim acaba diyemi soracağım ?

Ben kat görevlisi olarak çalıştığım yerde trafik kazası sonucu engelli kaldım şu an devam ediyorum sen şu işi yap yapma diyen yok diğerlerinden fazla çalışıyorum diyebilirim

kardeşim temızlık görevlısı dıye bır şey yok hızmetlı kadrosu var bu kadroya atanan her işi yapar ,yapmam derse sıkıntı yaşar ama çok üzerınıze gelırlermı oda vıjdanlarına kalmış ayrıca atanan kişilerın mülakat dıye bır şey yok gıder görevınıze başlarsınız ,mülakat olursa torpıl olur yukarda bır arkadaş mülakata çagıracaklarmış yazzmış öyle bır şey söz konusu deyıl....

İşçi alımından bahsediliyor, memur kadrosu değil

sağlık bakanlığı engelli temizlik görevlisi ne yapar

iyi günler arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi ben engelli olarak sağlık bakanlığına işkurdan kaydımı yaptım raporum %45 engelim bana ne göre iş verirler çalışma şartları nelerdir yardımcı olurmusunuz

Typ meb işçi alımı

Selamlar meb işkur aracılığı ile typ kapsamında eleman alıyormuş.
Okullarda ne gibi işler yapılır. Maaş asgari ücret, sgk var. Başvurmaya değer mi?

Merhaba. Ben başvuru yapmayı düşünmüyorum. 1550 TL emekli maaşım var. 50 TL için değmez. Birde 2000 TL maaşlı iş bulsam memurluktan daha iyi. Gerçi asgari ücretle devlet kadrosu nasıl oluyor onuda anlamış değilim.

Emekliler başvıruyor mu bilmiyorum ama o kadar işe ihtiyacı olan insan var. En azından iyi bir iş bulana kadar çalışılır.
50 tl dediğiniz nedir? Asgari ücret ve emeklilik primi var bu işte.

Adliyede Devlet Memuruyum bu TYP denen olay Devlet İşkur aracalığıyla Kurumlara İşkura başvuranlardan belirtilen kişi sayısı kadar alıp Yılda 6 ya da 9 ay olmak üzere asgari ücretle çalıştırıyor Adliyede de var TYP den çalışanlar evrak getir götür gibi ara ve ayak işleri yaparlar yani burada işleri kolay ama okullarda personel eksikliğinden temizlik tadilat yaptırabilirler çalışma koşulları memurlarla aynı

Ali_Gs

Evet temizlik deniliyor zaten
Yani bir okula bir işçi alamazsın
Bir kişi koskoca okula nasıl bakar orasıda ayrı konu.
Haftasonları çalışma var mı? Günde 9 saat diyor haftada eder 45 saat

Benim merak ettiğim,
İşkurdaki kamu ilanlarına başvurdum ve sonuçları bekliyorum.
Bu typ ile işe girersem ilerde kamuda çalışma hakkım olursa sorun olur mu?
Misal typde çalışıyorken meb mülakatlarına girdim bir sorun olur mu?

Emrdyl

Asgari ücret 1600 TL. Bende 1550 TL emekli maaşı alsam 50 TL için değmez. Ben emekli primimi aldım. Bana bu saatte sonra sigorta primine gerek yok. O kadar işe ihtiyacı olan genç arkadaşlarımız var, onların geleceği için ben başvuru yapmayacağım. Emekli iken başvuru yapsam ve çıksa emekliliği iptal edip çalışılabilir diye düşünüyorum ama bu kesin olan bişey mi bilmiyorum

KYK temizlikçi alımları da TYP mi? ilk defa duydum kafam karıştı sözlü mülakata gideceğim ama sürekli işçi olarak yazıyor sitesinde bilgisi olan var mı?

KYK kamu işi de sağlık bakanlığı kamu işi değilmi onu anlayamadim bende engelli olarak temizlik görevlisi olarak yerleşmişim ama kamudan değil sgk dan emekli oluyormusuz o zaman özel şirketle ne anlamı kaldıki

kardeşim bende sağlık bakanlığına engelli olarak temizlik görevlisi olarak yerleşmişim ne iş verirler ne maaş verirler bilmiyorum oralarda çalışanlar 2 bin den aşağı askeri ücretten felan maaş alıyorlarmiş ayrıca emekli sandığindan değilde sgk dan emekli oluyormuşuz o zaman özel şirketten ne farkı varki bizde seviniyoruzki devlet işine giriyoruz diye
farklı bilen varsa lütfen yazsin

Üst Alt