Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanedyene ihtiyaç duymadan yürümemi sağlayacak bir cihaz var mı?

petitgirl

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Ben iki dizimi de kıvırabiliyorum, yattığım yerden egzersiz yaparken bacaklarımı kaldırıp indirebiliyorum, sağ elimde kanedyen ile cihazsız yürüyebiliyorum.
Benim merak ettiğim şu; sadece özel günlerde kullanmak üzere beni kanedyensiz yürütebilecek bir cihaz olabilir mi? Ben spor yaparak değneği bırakmayı çok istiyorum ama egzersizlerimi düzenli bir şekilde devam ettiremiyorum. Doktorum ölene kadar sporu bırakmamamı, kilo almamamı ve hareketli olmamı söylüyor. Benim istediğim en azından çok özel davetlerde, çok yakınımın evlilik töreninde ya da bir iş toplantısında değneksiz ayakta durabilmek ve yürüyebilmek.
Bu konuda bana fikir verecek olan arkadaşlarımın fikirlerini öğrenmek istiyorum.

burdan bu konuya cevap vermek zor. fizik tedavi doktorunla görüşmende bu konuyu aç. en sağlıklı bilgiyi onlardan alabilirsin.

durumum eskiden sana benziyordu
değneği bırakıp üç beş adım bile atabiliyordum ...her neyse
söylediğin tarzda bi sosyal ortamda yanımdakine tutunurdum değneği kullanmazdım.
bunu denemişsindir ama..?
belki..!
ne biliim..!
aklıma geldi.

sevgili bayke abi peki sonra ne oldu inşallah benim korktuğum şey olmamıştır yani daha kötüye gitmemişsindir, çünki ben çok fazla hareketsiz kalmaktan eskiye nazaran biraz kötüye gittim

Üst Alt