Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kariyer.net'ten engelli iş başvurusunda sorun yaşıyorum..?

fraq

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kariyer.netten engelli başvurusu yaptığımda bu ilana yanlizca engelliler başvurabilir diyor onun çıkmaması için ne yapmaliyiz

iş ara sekmesine basın, sonra orada aşağıda engelli kısmını sadece engelli değil de tümünü işaretle var onu seçmeniz yeterli

Kardeş oraya tikliyorum oradan engelli ilanı seciyorum ama başvuru yapamıyorum bu alana sadece engelliler başvuru yapabilir diyo

Karıyere hemen bir mail atın, bu konuda cok hassas olduklarını biliyorum, oyuzden konuyla ilgili detaylı anlatımla hemen mail atın

özgeçmişi cvni güncellemelisin orda engelli kısmını doldurmalısın sonra giriş çıkış yaptıgında sorun düzelmeli düzelmez ise mail fln at dedgmi önce yap ama

CV guncellemesinde engelli bölümü yok arkadaşlar mail atdim hala cevap yok

Aynı şekilde bendede aynı hatayı veriyor secret cv de is ilanina basvuru yaptığımda sadece engelliler başvuru yapabilir diye hata veriyor cv engelli olarak isaretli bende anlamadım

Acaba Emekli engelli oldugumuz icin mi bu hatayi veriyor:)

fatih8080 kariyerde de secret cV de de engelli durumu hakkında bilgi var.eğer bu kutucuk işaretli ise başvuru yapabilirsiniz.eger işaretli değilse secret cV de özgeçmişlerimi tıklayınız sonrasında düzenleme seçeneğini tıkladığınız da ek bilgiler kısmından engellilik durumunuzu ve yüzdesini yazacaksınız. Başvuru yapabilirsiniz.🤗

Üst Alt