Ben belediyeye üç defa dilekçe yazdım. Bir tanesi şehir içi ulaşım kartı mesela. Belediye konuyla alakası olmadığı için YamanKart mı ne öyle bir şeydi oraya yönlendirdi. Onlarda size kart yapmıyoruz dedi. Aile Sosyal Politikalar il Müd. şikayette bulundum. Onlarda Bizimle ilgisi yok orası ile halledeceksin dedi.
Sonra bu kart yerine gittim siz özelmisiniz dedim. Belediyeye bağlı olduklarını söyledi. Gittim belediyeye bu dilekçem arşive girecek dedim. Girdiremedim. Sonra Valiliğe gittim Vali yardımcısı ile görüştüm. Benim yanıma birisi geldi ve dediki; Aile Sosyal Politikalar il müd. Almış olduğunuz kart zaten geçerlidir. Onu okuttuğunuzda Ücretsiz diyor o kartla binebilirsiniz. bu Cevap gelene kadar 3 ay geçtiği için o zamana kadar aracımda geldi zaten. Bende 3 ay her binmemde 2 TL para ödedim.
Yalan olmasın gelip bir şey anlatmaya çalışıyorlar bana bazen hiç bir şey anlamıyorum ama orası resmi bir kurum sonuçta bununla alakası olmaması lazım diyorum. Çünkü dilekçeden hiç bir şey anlamadım. Atalarımız bazen güzel cümleler kuruyor ama her doğruda heryerde söylenmiyor.