Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım ayında başvuru yaptım. Ne kadar 2022 maaşı alırım?

KADİR SY

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sosyal yardım bilgileri sorgulama: "Sistemde teknik bir arızadan dolayı işleminiz tamamlanamadı" diyor. Fakat gelir testi başvurusu aynı tarih yani 17.11.2017 . Daha önce görebiliyordum ve devam ediyor yazıyordu

Kesin başvuru tarihî 17.11.2017

Başvuru tarihi 17/11/2017

KadirSY
G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)

MERKEZ MAH. M.F.ÇAKMAK CAD. NO:5 HÜKÜMET KONAĞI ZEMİN KAt KOCAELİ

%89 Ağır Engelli Raporum var 1978 doğum tarihi

KADİR SY başvuru tarihini takip eden ilk ay başı aylık başlangıç tarihidir. senin başvuru tarihin Kasım olduğuna göre aylık başlangıç tarihin de 1 Aralık olur.

rapor oranın %89
doğum yılının son rakamı "8" (1978) olduğuna göre ödeme günün 8 Mart 2018 Perşembe

8 Mart'ta, aralık + ocak + şubat + mart dönem aylığı (mart,nisan, mayıs) olmak üzere 6 aylık toplam 3560,11 TL alacaksın. (net miktar 3560,10904 TL)
ödemeni 8 Mart 2018 Perşembe günü herhangi bir PTT şubesinden alabilirsin.
ödeme miktarın e-devlette 4 mart'ta görünmeye başlar. öncesinde göremezsin.

eger aylık başvuru tarihin ekim ise, yukarıda yazdığım toplama 566,49 TL (2017 yılı için 1 aylık miktar) daha eklersin. ama e-devlette de başvuru tarihin kasım yazıyorsa yukarıda topladığım miktarda ödeme alacaksın.

sonraki ödeme günün 8 Haziran 2018 Cuma günü.
haziran'da 1796,17 TL alacaksın.

Allah senden Razı olsun ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Hayırlı geceler 👏👏👏

Üst Alt