Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasko sigorta teklifleri arasındaki büyük farkların nedeni nedir?!

ergün1

Üye
Konular
109
Reaksiyonlar
0
4 ayrı sigorta şirketinden arac için aldığım maksimum kasko sigorta teklifleri arasında azımsanmayacak kadar ciddi bir fark var..

1: 929 tl
2: 718 tl
3: 614 tl
4: 588 tl

bunlarda bir katikule yok değil mi arkadaşlar?

sıkıntı yaşamamız mümkün mü ?

Mümkündür tabi..Mesela İstanbuldaki sel felaketinde hasar gören arabaların birçoğunda sele karşı bir kontrat yoktu ve kaskodan para alamadılar.. Poliçede bazı şeyler iptal edilerek kasko bedeli ciddi oranda düşürülebiliyor.

kertenkelek,
içerik ve kapsam olarak neredeyse hepsi aynı..ama aradaki fiyat farkı,epey abartılı..gözümüzden kaçan birşeymi var?bilemiyorum,olduya,sonrasında,sıkıntı yaşamakta istemiyorum.

Aynı içerikte b
neredeyse yarı yarıya bir fark normal gelmiyor pek.
Çok düşük fiyat için hiç bilinmedik bir firmayı da seçme.

"Aynı içerik" çok iddaalı olmuş.
Mesela araçlar full kasko geyiği adı altında kaskoludur ve selde terörde vs araç bedeli ödenir ama hepsinin araç için ödediği bedel aynı değildir.Ödeme süreleri de farklıdır-ki bu ok önemli.-.
Sonra bazı firmalar 6 ay bazı firmalar 1 yıllık bir süre için aracın pert olma durumunda "araç sıfır fiyatı"nı ödemektedir.
Sonra bazı kasko firmaları aracınıza ait Yetkili Servisler ile anlaşmalı değilse "önce cepten öde sonra git bankadan çek" gibi saçma sapan işlerle uğraşabilirsiniz.
Mesela kaza yaptın.Sonra sana 3-5 günlüğünü araç sağlıyorlar.İşte bu araç sağlama işini sana taahhüt mü ediyorlar yoksa "kıyak yaparmış gibi" mi veriyorlar bu da önemli.Zira kaza yaparsan ve araç istersen "bu hizmeti size sağlayamıyoruz" deme hakları olabilir.Ancak poliçe gereği bunu sağlamayı taahhüt ediyorlarsa en kötü ihtimalle " araç+şoför" sağlıyorlar.
Sonra kimi firmalar "yılda 1-2 ön cam değişimi + 1,500-2000TL'lik masraf"ta Hasarsızlık İndirimi'ni bozmuyorlar.
vs
vs
vs
Daha bunlar gibi onlarca detay var.Anlayacağınız "aynı şartlar"diye bi durum yok maalesef.İyice araştırıp,sorun soruşturun.

Merhaba
Policelerdeki fiyatlar arkadaşlarında dediği gibi police şartlarına göre fark eder tabi birde rekabet var Gerçektende a şirketinin 1500 liaraya yaptıgı bir polcieyi b şirketi 750 lira yapıyor arastırmak gerek
beni sama tavsiyem www.referansoluyorum.com sitesinde fiyat alman 10 tane sigorta şirketinden fiyat veriyorlar karsılastırma imkanın olur ayrıca bu siteden alırsan Ek gelirde kazanıyorsun bakiyen var aldıgın policeye göre bakiyene para yükleniyor kendi policeni alırsan extradan policenin fiyatı inmiş oluyor arkadaslarıın almasını sağlarsanda ek gelir oluyor bir bak istersen
umarım faydası olur

Üst Alt