Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kavgaya karıştım. Engelliliğimi hakime bildirmeli miyim? [Hukuk]

[musti]

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
iki taraflı kavgaya karıştım şikayetçi oldum karakola gidip evrakları imzaladım,
fakat karşı taraf darp raporu almış halbuki benim tarafımdan yapılmış bir darp durumu yok

anlaşılan kendisi marifetiyle olmuş bu durumda mahkemede suçlu ben mi olurum,cezası nedir

ve en önemlisi yüzde 80 ruhsal engellilik durumumu hakime bildirmelimiyim, mahkemeye çıktığımda
bana bir yararı olur mu?
MeTePe OturanBoğa ve bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen

bildir tabiki kardeş.. kavga sinirsel ve ruhsal tepki neticesinde meydana gelir sende de belgeli bu var.. belki ceza bile almazsın..

Duruşmada özürlü raporunun fotokopisi varsa ilaç raporların fotokopilerini hakime ver. Özürlü kimlik kartın varsa onuda ver . Karar hakime kalmıştır adli denetim koşulu uygulayabilir yada hastaneye sevk isteyebilir . Adli denetimde belli zamanlarda sağlık kontrolune girmek ve muayene olmaktır.

Elbette raporunuzu verin.

Ama ciddi bir şey yoksa, mümkünse karşı tarafla görüşüp karşılıklı olarak şikayetlerinizi geri çekin. İnanın mahkemelerle uğraşmak istemezsiniz.

Üst Alt