slm arkadaşlar öncelikle allah herkese yardım etsin.arkadaşlar size bi sorum olacak ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olsun.ben 8 ay önce geçirmiş olduğum morsiklet kazası sonucu l1 omurga kırığıı yaşadım ve omuriliğim zedelendi ilk 20 gün belden aşağı hiç hareket yoktu ama his vardı 20 gün sonra parmaklarımı oynatmaya başladım ve allaha çok şükür yürüyorum evin içinde desteksiz yürüyorum dışarda tek bir bastonlan yürüyorum yokuşlarda ve merdivenlerde biraz zorlanıyorum arkadaşlar benim sorunum şu ben hala büyük ve küçük tuvaletimi hissetmiyorum tak kullanmıyorum idrarımı kendimi biraz zorlayarak yapabiliyorum mesaneyi tam boşalltıyorum hiç kalmıyor sıkıştığımı idrarımın geldiğini his ediyorum ama penisten çıkarken hissetmiyorum ve büyük abdestimi hissetmiyorum ben ne zaman hissederim çok bunalım içerisindeyim yardımcı olursanız sevinirim bütün ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum kum torbasıylan egzersiz hareketlerimi kendim yapıyorum düzenli olarak yürüyorum ama tuvalet hissim yok sizce ben nasıl düzelirim şimdiden herkese teşekürler allah hepimize şifa versin....