Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaza yapan araçlara indirimli ödeme hakkında ne yapabiliriz?

aslan_55

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
selam her kese bi konu kafama çok takıldı. sıfır araba alıyosun indirimli olarak ve aldğın arabayı kasko yaptııyon.buraya kdar tamam. gelelimkonuya normal biri sfır alğı arabayı diyelimki 1000 liraya kaska yaptırıyor.bu adam farzeti kaza yaptı sıfır alğı arabanın parasını alıyor. bu da tamam. bu engelllililer sıfır aldığı arabbayı kasko yaprıyor diyelim aynı 1000 liraya peki şimdiengellilere kaza yaptığında araabasının değerini nden verilmiyor indidirimli fıyatı verıyorlar . kaskoyu yaparken nden indirim yapılmıyor burada a hkam kesenler bunada bi el atıp sesinizi yukselt senınz hadi görelim yazın cimere bu adalettsızliği ortdan kaldıralım nerdesınızz

aslan_55
''ahkam kesenler'' derken burada birbirlerine yardım etmeye çalışan insanları mı kastediyorsunuz ?
Dile getirdiğiniz konu haklı olsa da dile getiriş tarzınız çok itici.
Hem gidecek pert halinde indirimli tutar verileceğini bile bile tam fiyat üzerinden kasko yaptırıp kuzu kuzu tam prim ödeyeceksiniz,
Sonra gelip burada millete ''ahkam kesenler'' şeklinde esip gürleyeceksiniz.
Bu sorun açıklığa kavuştu arkadaşım, kasko poliçesi indirimli fiyat üzerinden yapılıp ona göre düşük prim ödeniyor.

ufuk gardaşım sitem sana değil.[FONT=sans-serif]Bu sorun açıklığa kavuştu arkadaşım, kasko poliçesi indirimli fiyat üzerinden yapılıp ona göre düşük prim ödeniyor. bunuda bn bilmiyorum öle bişeyde duymadım eğer bliyosan beni bilgilndır kım yapıyoındıdrımlı kasoyu[/FONT]

aslan_55
Aşağıdaki linkten ilgili konunun son bir iki sayfasına bakın.
Özellikle StratoS arkadaşın mesajlarını okuyun, kendisi ÖTV siz fiyat üzerinden kasko yaptırıp ona göre de düşük prim ödemiş. Başlikt başvurulan sigorta şirketlerinden ÖTV siz tutar üzerinden poliçe kesileceği yönünde geri dönüşler olmuş.
Yaptıran yaptırıyor yani, gidip de bir acentenin keyfine teslim olmayın, merkezlerinden teklif isteyin.

özeline bişy yazdım bakarsan senirim grdaşım

aslan_55
Ben engelli aracı kullanmıyorum, daha detaylı bilgi için StratoS arkadaşla irtibat kurabilirsiniz.

Üst Alt