Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KBB doktoru önerileriniz..?

cannan

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende sol kulakda kayıp var sag kulakda da ama cihaz kullanmadan idare etmeye çalışırdum. Benim sol kulagım ani işitme kaybı sonucu gitti 2 gun öncede sag kıulakda duyma birden gitti 3 doktaora gittim hepsi farklı şeyler söyledi. Biri kulak kiri tıkanıklık yapar dedi
diğeri alarjik durumun var oda yapmış olabilir dedi. biri alarjik kulak tıkanıklıgı yapmaz dedi. Enson gittiğim doktor sol kulakda geçirdiğim gibi ani işitme kaybı geçirmissin ama duyman yerine gilmiş dedi benim aklım karıştı açıkcası ben ne yaşadım. Sol kulak duymuyor sag kulakda da az olan duyma kaybı gitmesin diye çabalıyorum bunun için bana fikir verin dalında iyi bir doktor ismi verirseniz sevinirim. teşekkurler

ani isitme kaybiysa doktorlar bunu biliyordur diyorum yani hastane ortaminda tahliller filan
bunun tedavileri var vakit gecirmeden yapilmaliymis ani kayipta
doktor doktor gezdim isitme icin bi faydalarini gormedikten baska yanlisliklariyle daha bi ilerledi benimki su koklear implant yuzunden olan cinlamalar canima yetiyor
doktora cok bel baglamam sahsen ama ne yaparsin denize dusen yilana sariliyor iyi bir universite hastanesine gitzeniz derdimde bunun randevu almasi filan doktoru gorene kadar siz gec kalirsiniz allah yardimciniz olsun

acıbadem maslak ta Hasan Tanyeli mükemmel bir hoca tavsiye ederimmm

Üst Alt