Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelikten dolayı askerlikten muaf olabilir miyim?

Ahmet Hiphop

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ileri derecede kekemeyim ve bu yüzden büyük psikolojik çöküntü yaşıyorum revir başhekimi üsteğmen uyum bozukluğundan çürük alabileceğimi söyledi gataya gittim 10 gün sıhhi izin verdiler şimdi tekrar gideceğim acaba çürük alabilir miyim lütfen beni bilgilendirin teşekkürler

dayanamıyorum kardeşim çıldırmak üzereyim 1 tane bile arkadaşım yok kimseyle anlaşamıyorum iletişim kuramıyorum

uyum bozukluğundan dolayı ya üç kere hava değişimi verip çürüğe çıkarsın ya da vermezler

İleri derecede konuşma bozukluğu* varsa muaf olursun kardeşim.

* Bu fıkralara gireceklerin tedavilerden yararlanmaması bozukluklarının süreklilik kazandığına ve işlevselliği bozduğuna ilişkin epikriz ve/veya kıta anketi belgelerinin olması gerekir.

Mümkündür ben askerlik muayenesi olurken raporda konuşma bozukluğu diye bir ibare vardı

Askerde dalga da geçerler insanla. Çıkabiliyorsan çık çürüğe kardeşim.

Üst Alt