Merhaba arkadaşlar.Ben 15 yaşındayım adım Nihal. Uzun zamandan beri kendi kendime konuşuyordum. Ama şu son 2 ayda çok daha ciddileşti. Geceleri karşımda biri varmış gibi konuşuyorum ve ağlıyorum. Bir gün gece yine bilgisayarda bir şey bakarken birden bilgisayarı bıraktım ve sanki karşımda yine biri varmış gibi konuşmaya ağlamaya başladım sonra ''noluyo ya ne yapıyorum ben'' dedim ve internetten şizofreni belirtilerine baktım işin kötü tarafı bunu yaparken aynı zamanda karşımdakiyle konuşmaya devam ettim ve o sırada günlüğümü yazıyordum bunları aynı anda yapmam çok garibime gitti.
Tam o sırada küçüklüğüme dair hiçbir şey hatırlamadığımı fark ettim. ''Yeter'' deyip herşeyi bir anda kapatıp yatağa yattım ve bir anda gözlerimi açıp yeniden konuşmaya başladım. Neyse.. Bir de ne zaman banyoya gitsem aynanın karşısına geçip bir şeyler konuşup ağlıyorum. Geceleri depresyona giriyorum ağlamak istiyorum. Bir de bir şey anlatırken konudan konuya atlıyorum.Birde oda da yalnızken öyle 30-40 dk boyunca bir yere boş bir şekilde bakıyorum. Yolda yürürken de arkamdan biri beni takip ediyormuş gibi hissediyorum.
Öyle işte.. Deliriyor muyum? Korkmaya başladım da..
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Tam o sırada küçüklüğüme dair hiçbir şey hatırlamadığımı fark ettim. ''Yeter'' deyip herşeyi bir anda kapatıp yatağa yattım ve bir anda gözlerimi açıp yeniden konuşmaya başladım. Neyse.. Bir de ne zaman banyoya gitsem aynanın karşısına geçip bir şeyler konuşup ağlıyorum. Geceleri depresyona giriyorum ağlamak istiyorum. Bir de bir şey anlatırken konudan konuya atlıyorum.Birde oda da yalnızken öyle 30-40 dk boyunca bir yere boş bir şekilde bakıyorum. Yolda yürürken de arkamdan biri beni takip ediyormuş gibi hissediyorum.
Öyle işte.. Deliriyor muyum? Korkmaya başladım da..
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: