Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendim yurt dışından araç getirebilir miyim?

yaprak__

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arnavutluk'tan araç getirmek istiyorum. Aracı kendim gidip bulup, getirebilir miyim ?Bu konuda tecrubesi olan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim.
teşekkürler..

teşekkür ederim oturan boğa.Sizce yurt dışından getirmekle turt içinden sıfır ötv siz almak arasında fazla fiyat farkı oluyormu?

Ben olsam yurt içinden sıfır alırım. Yalnız, yurt içi-dışı diye kıyaslamaktansa, somut araçların somut maliyetleri üzerinden değerlendirmek en iyisi...

Yaprak,
Bülent Bey size en güzel yolu tavsiye etmiş.
Hiç görmediğiniz,emin olmadığınız bir aracı hiç tanımadığınız insanların pohpohlamalarıyla almaktan,her an kazık yiyebileceğinizi düşünmektense,yurtiçinden gidersiniz beğendiğiniz bir markanın bayiine,görerek dokunarak ve hatta test sürüşüne çıkarak (size donanım gerekiyorsa görevlinin yanında yolcu koltugunda teste cıkabilirsiniz rahatlıgını test edersiniz.)
Ve tüm işleriniz ruhsat plaka herşey dahil bayi tarafından yapılır.

Üst Alt