Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendinde psikolojik hastalık görmemek durumu ne anlama geliyor?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
189
Reaksiyonlar
130
Aileme göre uyuyamıyorum dediğimde hiçbir şekilde uyuyamıyorum çünkü onlara göre beynim buna inanmış. Aynı şekilde unipolar oluşumuda buna bağlıyorlar. Psikolojide böyle birşey var mı? Yoksa onların önermesi mi? Ben ise kendimi normal bulurken psikolog isede aynısını söylüyor. 4 yıldır rexapin, losiram, invega kullanıyorum. İnsan beyni eğer böyle bir oyun oyunuyorsa bunun adı nedir?

sleeping beauty teşekkür ederim. Dr unipolar ama bipolar gibisin dedi. 4 yıldır tedavi görüyorum. Psikoloğa gittiğimde ise sadece basit antidepresan yeterliydi sana demesi beni çığrımdan çıkardı çünkü 2 antipsikotik ve 1 antidepresan kullanıyorum. Ayrıca doktorumada söylediğim gibi antidepresan dozajını arttırdığımda çok birşey değişmiyor ama zor zamanlarda antipsikotiği doz arttırımı yaptığımda ise sorun ortadan kalkıyor. Durum böyle olunca kendimi kabullenemiyorum. Ne olduğumu bilsem kabullenip ona göre davranacağım

Başlık ve konu içeriğiniz karışık olmuş biraz. psikolojik hastalıkların çoğunda ya çok uyumak ya da uyuyamamak vardır. kendinizde psikolojik bir hastalık göremiyorsanız bunu tanımlayamazsınız zaten. uyku da vücuda gerekli hormonlar olduğu için uyumanız şart. ilaçlardan ziyade alternatif seçimler yapabilirsiniz uyku getirecek besinlerden alın ve papatya çayı için.

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat 2.5mg rexapin etkisiz kaldığı olduğunda ne rezene-anason çayı ne de papatya çayı esnetmiyor bile. Başlık ve içeriğin uyumsuzlugunun farkındayım fakat kendimi aktaramıyorum.

gece 23:00'den sonra vucüt serotonin salgılamalaya başlıyor
uyuyamıyorsanız bile bunu dengelemek yardımcı olmak için
odanızın ışığını kapatın bünyeye yardımcı olun ben böyle yaparım

Üst Alt