Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kentin Gerçekleri: Tekerlekli sandalyem ile belediye otobüsüne binme maceram

KaRe

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
adanada engellinin önündeki engeli kuş olup aşsın diyen zihniyet :D engelli zaten hayat ile mücadele ediyo e birde bu engellinin önüne konan diğer engelliler biranda aha kuş oldum dedim :D

Sinan, çok iyi olmuş kameraya alınması keşke ulusal televizyonlarda da gösterilse ve birşeyler yapılsa artık, izlenmekle kalmasa yani.. Ama eminim ki kamera olmasa ne bir Allah'ın kulu yardım ederdi nede otobüs şöförü sesini çıkarmadan beklerdi sen binene kadar... Çok mu zor otobüslere tekerlekli sandalye girişi yaptırmak acaba..? Üst geçitler desen ayrı sıkıntı.. Hastaneye gidip gelme işlerinde özel araç şart malesef, durumun yoksa ve otobüsle gitmek zorundaysan hastalıktan çok yolda izde çektiğin eziyet yıpratıyor insanı.. Allah hiçkimseyi kimsenin eline baktırmasın muhtaç etmesin... Böyle yardımsız biryelere gidemeyecek duruma getiren sistemindeeeee ....... diyorum..:D

Açık açık demim şimdi ayıp olmasın..Anladınız siz onu..:):)

:) valla iğimi oldu camera kötümü oldu bilmem ama mazallah engelliler süpermen gibi uçmaya devam ederse mazallah pilemirum artıkın :)

Cumhurbaşkanları belediye başkanları halkın insanı olsalardı o zengin senin bu zengin benim çocuklarının düğün törenlerinde şahitlik yarışına girmezlerdi.

Bunları seçen ve çözümsüzlük isteyen bir toplumun şikayet etmeye hakkı yoktur.

''Kişiler hak ettikleri şekilde yönetilirler.''

Üst Alt