Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kesilen yetim maaşı başvursak yeniden bağlanır mı?

babacan009

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam kolay gelsin annen babam ayrılar anneme babasından aldıgı dul yetim aylıgı kesildi babamın eve zıyareti sonucu tespit edildiginden geriye dönük maaş iadesi yapıldı. fakat biz dava açmadık ve hacizden kurtulmak için ödedik annem bu durumda madur durumda ve hiç bir gellri yok ben de işsizim annem yeniden başvuru yapsa dul yetim maşı bağlanırmı aceba

babacan009
[FONT=sans-serif]annen babam ayrılar anneme babasından aldıgı dul yetim aylıgı kesildi babamın eve zıyareti sonucu tespit edildiginden [/FONT]
bir zamanalr yogun olarak böyle durm vardı göstermelık boşanma yapılıyor eşler gene aynı evde kalmaya devam edıp. anne ya da babadan yetim maaşı alıyorlardı.sanrım sizin durum öyle ya da kontrolde babanızı aynı evde görünce öyle bir izlenım etmısler kı kesmısler
annnezın bahsettıgınız maaşı alması için gerçekten boşanmış olmaları ve babanızla aynı evde ıkamet etmemelerı gerekıyo.
[FONT=sans-serif]geriye dönük maaş iadesi yapıldı. fakat biz dava açmadık ve hacizden kurtulmak için ödedik [/FONT]
anne babanzı gerçekten boşandılarsa ve babanzın sizi(çocugnu)görmeye gelmesı sırasında evde görmelerı sebebıyle haksız yere kestılerse dava açıp yapmış oldgunz ödemelerı yapmazdınız

Ajrabalardan birileri şikayet etmiş olmalı

evet ablam 80 engelli ve kendi hayatını ıdame edecek kapasıtede değil şikayet olduğu için gelmişler annem babam resmi olarak ayrılar kesinleşmiş mahkeme kararı var annem la beraber babamın evinde ıkamet edıyolar babam burada yaşamıyo yeniden emekli maşını alabirmi onu merak ediyorum

işin ilginç yanı ablamın engelli maşı kesiliyo nafaka alacak olması gerekçesi ile anneminde 65 yaş yaşlılık maşı da bağlanmıyo tamamen maduruz ben işsizim 6 aydır iş bulamıyorum iyi kötü yardımım oluyodu fakat şimdi elim kolum bağlandı birde covid meselesi tuzu biberi oldu ne yapacamı bilmiyorum kiç bir geliri olamayan 80 engelli ablamamı uzüleyim başımıza gelen bu musubetemi anneme mi üzüleyim bilemedim

babacan009
yeniden emekli maşını alabirmi onu merak ediyorum
emeklı maaşı.engellı maaşı olmasın o.
nafaka 2022 almaya engel ama ebm ye engel oldugnu şimdiye kadar duymadım.kardeşinizinr raporunda tam bagımlı yazıosa 2022 ye değil ebmye başvurn.

Üst Alt