Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifas Süvari tekerlekli sandalye kullanan var mı?

bastos48

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kifas süvari t.sandalye almak istiyorum . Kullanan, fikri olan arkadaşlardan önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Ne yaptınız aldınız mı sandalyenizi

uzun zamandır girmedim siteye . mesajınızı geç gördüm özür dilerim . sandalyeyi almadım nedeni otomobilimin bagajına sığarmı bilmiyorum. o yüzden almadım.

bastos48 bas

Burada kullanıcının gündelik yaşamı önemli. Hız, az güçle çok hareket, çeviklik, hafiflik vb. unsurlar ön planda ise Süvari bunları karşılamaz. Ama kullanılan alan/zemin bozuk, çeviklikten ziyade konfor ön planda ise, bu durumda Süvari iyi bir seçenektir.

kifas denedik , sürüş zor , özellikle eğimli yollarda ve tartan pisli yürüryüş parkurlarında sürücüye oldukca enerji sarf ettirecek , bu özellikler sorun olmayacaksa düz zeminde , uzun mesafede kullanmayacak aileler , yada dinlenerek iki kişi sırayla sürüşü devam ettirecek
Büyük tekerlekli sandalye konforunu sürüş olarak sağlamıyor
oturan kişi için rahat görünüyor
kullanıcı zorluklarından dolayı almaktan vazgeçtik

Üst Alt