Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoskolyoz 53 derece skolyoz 12 derece. Askere elverıslı raporu verdıler?

cagri3535

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
genel olarak sırtımdan one dogru egık kıfoskolyoz dedıler ve derecesı %53 yazıyor raporda skolyoz ıse 12 derece ve bana askere elverıslısın dedı heyet .. bu cuma gel raporunu al dedıler .. sızce ıtıraz etmelımıyım karara lutfen yardımcı olun .. cunkı benımkınden daha ıyı raporlar 1 yıl erteleme alıyorlar
???

Dostum geçmiş olsun. Ben de geçen hafta askeriyeye elverişli değildir raporu aldım. Uç uca anastamoz divertikül ameliyatı oldum ve 30 cm barsak kestiler. Ama engelli raporu başvurusu yapmadım. Şimdi de işe almiyorlar :) Sağlıksız gordukleri için. Yani işin içinden cikilmaz bir durum. Askere gitsen bir dert gitmeden bir...

Askeriyenin yönetmeliğinde gorunusu bozan kamburluk eğrilik muaftır. Askere gidersen birde orda çık revire

karara yarın ıtırıaz edıcem... %53 kıfoskolyoz normal bı oran deıl ortapedıdekı doktor 1 yıl erteleme verırler demıstı ama heyettekı doktor bakmadan bana dırek askere eleverıslısın dıyor :) bıde 5 erlı 5 erlı alıyolar ınsanları ankara dıskapı hastanesınde :) ınsanın dogdugu ulkeyı secememsı cok kotu bısey utanıyorum kendı ınsanlarımdan ..

Şimdi senin askerliğe elverişli olup olmadığını dışkapı hastanesi mı karar veriyo ? Sakın sivil hastaneden alma raporu oyleyse bekle biraz gatada tekrar açılmak zorunda çünkü yasaya göre

Gata artık askerı hastane deıl askerlık subesı benı dıskapıya gonderdı zarfla .. Ne yapmam gerekır %53 kıfoskolyoz 12 derece skolyoz var ... Karar ıtıraz hakkım var degılmı ? Yarın kararım cıkıyo ne yapmam laım ? Sımdıden cok tesekkur edıyorum ..

BIDE BU YASA TAM OLARAK NE ACIKLAYABILIRMISINI

Şimdi söyle bisey var ohalden sonra açılır muhtemelen gata çünkü savaş durumunda yaralı askerlere yalnızca askeri hastane mudahale edebilir. O yüzden askeri hastanemiz olmak zorunda. Orda karar verenler sivil doktor mu yönetmeliği biliyolar mı ? Dışardan bakıldığında belli oluyo mu sırtın ilk kez tanıştığın biri farkediyo mu deyim

jXvMz9.jpg

2nYdvL.jpg

bence fazlasıyla bellı oluyor :) herkes hep dık dur dıyo ama bılmıolarkı duramıyorum .. o halden acılır demıssınız fakat ben anlayamadım ıtıraz etmelımıyım yarın kararım cıkıyor ... ne yapmalıyım ?

Su ilk fotoğrafı bi daha çeker misin cama koyda cek mesela. Senin elverişsiz alman lazım bence

Yada birine sırtını çektir at bi yuzun felan gorunmesin

g24gRZ.jpg

9g9zlo.jpg

B IDE FILMLERDE DISKAPI HASTANESI ICIN ANKARA MEVKI ASKER HASTANESI YAZIYOR

Kendımı zorladıgım bı durus degıl .. Otururken sırt kımım bunun 2 katı kadar dısarı cıkıyor .. Ne agr bısey kaldırabılıorum ... Nede kollarımı basımın ustunden dıklemsıne kaldıramıorum .. Koll eklemlerım egrılıo sırt ustu yatamıor . 5 lt su sısesı tasısam az bıse o gece agrıdan yatamıorum ...

Sımde efendım merak ettıgım nasıl nerden ıtıraz edıcem .. ıtıraz edınce ne olucak ... Acıklarsanız degerlı vaktınızı almassam cok sevınırım

Bir dilekçe ile itiraz et. Daha önce aldığın sağlık kurulu raporun varsa ek yap. Tekrar değerlendirmeye alırlar yada hakem hastaneye sevk ederler. Birliğine teslim olduktan sonra bu işler daha zor. Muafiyetin söz konusuysa muaf ol, sağlamlar gitsin askere bi zahmet dimi ama :)

ıtıraz edıcemde ılk defa saglık kuruluna gıttım kararım yarın sabah onaylanıor ... Kararı alınca nereye ıtıra edıcem acaba subeyemı tekrardan ?

İtiraz edince tekrar heyete girersin yine olmazsa ertele askerliği biraz yoluna girsin tekrar gidersin hastaneye

Efendım zaten basvurucam 29 yasımın ıcındeyım erteleme hakkım yok suan .. Fakat nereye ıtıraz edıcem onu bılmıyorum subeyemı ? Cunkı yarın kararım onaylanıo heyet kararı onu vercekler ... Nereye ıtıraz edıcem

Şimdi ki uygulama nasıl bilmiyorum ordan öğren hastanede itiraz birimi olması lazım şube değil. Engelli raporun var miydi ?

Hayır engellı raporum yok .. Ben zaten kıfoz amelıyatı olmak ıstıyorum ... Askerden once sonra duzelırsem 1 yıl erteleme alsam gıtmek ıstıyorum ama bu sekılde sılah tutturmıcaklar .. Ucube gıbı ısler yaptırcaklar .. Ben duzgun hızmet ıstıyorum .. Amelıyat olmak ıstıyorum

Gelmissin 30 yaşına nerdeyse bu zamanı mı buldun zamanında gitseydin 10 yıl geçmiş üzerinden kafan nasıl rahat ediyodu merak ettim. Ameliyat olursan muaf olursun zaten

İyi ki 4 yıllık değilmiş :) itiraz et bakalım ne çıkacak sonuç.

Üst Alt