Ben de kilo almak isteyenlerdenim.. Bana da balık yağı hapı tavsiye edildi ama doktor kilo aldırmayacağını söyledi.. Onu eleyelim bir defa baştan.
Koskocaaa doktordan iyi mi bilicez yani..
besalti20, annen sana gece geç saatlerde bol tereyağlı makarna pişirsin, ekmekle ye onu.. Yat aşağa uyu.. Bir dene bakalım.. Mesela yine geç saatlerde tatlı ye bir tabak hiç yakmadan hareket etmeden yat uyu.. O senin dediğin mama gibi olan şeyi yiyeceğine normal gıdalar almaya bak.. Ben denedim onu öööy iğrenç!
Çikolatılı ve muzlu mamalardan afedersinizde öğre öğre yedim yani.. Herşey kilo almak uğrana dayan Havva dedim amaa.. ama olmuyor.. Çünkü isteksiz yediğin yemek seni yiyor.. Kaçmak için mideden yol arıyor olmuyor yani..
Sigara içiyorsan şayet ne yaparsan yap alamazsın kilo.. Bizi kuru büzük yapan hep bu sigara zaten.. Sigara aşkına yarım yamalak yemek yiyoruz ondan sonrada kilo alamıyorum diyoruz.. Bizim bünyemiz kaldırmıyor demek ki bu tempoyu..
Belli bi yaştan sonrada göbek yapmadan kilo almak mesele..
Zayıflık sorunu olupta birşeyleri deneyipkilo alabilenler varsa anlatsınlar lütfen.. Belki bize de bi faydası dokunur.. Ama öyle nette satılan ilaçlardan olmasın.. Onlara güvenmiyorum ben..İçmem onları..
Doğal yollarını bilen varsa anlatsın..