Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kilodan dolayı muafiyet alabilir miyim?

SessizBey

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bana kilodan dolayı 3 ay smk hava değişimi verildi. Hava değişimi veren doktor bana memleketin de 3 ay daha verilir ve sonra ki kontrol de muaf olursun dedi. Memlekette ki doktor 1 ay hava değişimi verip, hadi sen birlige git dedi. Birlige gidince sevk alip 3 ay smk lı alip eve geldim. Yani 3+3+1 ay hava değişimi aldım. 4.kontrolu ikamet ettiğim yerde olmak istemiyorum. Gata ya veya başka bir yere gideceğim. Artık %100 çürük alır miyim. Yoksa muaf verilmez de askerlik mı uzatilir. Hava değişimlerini +35 Kilodan aldım. Su an +41 kilo fazlalık var. Durumum ne olur?

Fakat boy 1.90
Kilo ise 129
Pek öyle kilolu durmuyorum

Kaç ay hava değişimi verilir. B dilimine girerse 6 ay hava değişimi sonrası curukmuş. D) ise hemen curukmus. Doğru mu ?

Deniz31

117 kg'lık üst sınırı aştığın çin 1 yıl erteleme verirler.

Kilodan dolayı doğrudan muafiyet verilmez. 2 ertelemenin ardından 3.'de muafiyet verilir çoğu zaman.

Üst Alt