Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kirasını ödemeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilirim? [Hukuk]

Zorro

Aktif Üye
Konular
247
Reaksiyonlar
1
5 ay önce karı koca geldi kiralık evime oturdu kontrat yaptı ama kontrasta kendi adına değil başkasının adina imzalanmış
( bunu sonradan öğrendim kendi adı değil)
3 aylik kira verdi.son 2 ay vermedi cik tahliye et derim.
Salliyor cikacagim diye. Elektrik su doğalgaz borcu vardir tabii.

Bu sahte kontrat geçerli mi?
Ve nasil cikartabilirim bu belayi?

Lütfen bir zahmet konuya cevap veriniz
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim😟

ister kira kontratı olsun veya hiç kontrat olmasın kiracıyı cıkartmak epey bir zordur mahkeme kararı olsa bile kiracı çıkmamakla ısrarcı olursa ile 1 veya 2 yıl zaman alıyor siz kiracıya noterden ihtar çekmeniz gerekir hemen

Son düzenleme:
Çıkartmak çok zordur. Bizim de başımıza geldi. Biz uğraşmaktan bıktık. O kadar laftan sonra istedikleri zaman çıktılar. Şahsen ben istenmediğim yerde 1 gün bile duramam.

2 yıla yakın sanırım. Sonradan ev aldık dediler ve çıktılar.

merhaba maalesef bizim de başımıza geldi bu durum. avukat tutup mahkeme kararıyla tahliye ettik. maalesef büyük zarar bıraktı.

bulancaklı
Mahkeme Avukat ücretini siz mi ödediniz?
kim kazandı mahkemeyi ve zararı kim ödedi?

atom_bombası
Kusura bakma haklısınız şaşırdım 2 yıl kiracıyi boş beleş kim oturtur?

PoleStar

, sahte kontras imzalamis Onun cezası olmaz mı?
:
Nerden bilinir bu kiracinin sahtekar olduğunu

noterden ihtarname çekeceksiniz notere gidin onlar halleder

Kiracıyı nasıl çıkartabiliriz?

Kirayı eldenmi alıyordun, eğer banka hesabına yatıyorsa gidip bir icra dairesinde kirayı yatırmadığını söyleyin ve icra takibi başlatın . 7 gün içinde ihtiraz etmesi lazım ve kirayı ödediğini ispat etmesi gerek . Bu konuları bir avukat aracılığı ile yaparsanız işiniz daha kolay olur . Bzı prosedürleri.

Bunun neyini alacağız cibir bu.
Defolup gittin bu bela

Elektrik su senin ustundeyse kestir.Savcılığa şikayet et kontrat sahteyse evimi işgal etti de .Kirayı elden alıyorsan artı avantaj bankaya yattıysa kabullenmiş sayılırsın kıracıyla uğraşmak zor.Bidaha kiraya verirsen noterden tahliye taahhütnamesi imzalat.

Kiracının kımlık bilgilerine bakmadınmı nasıl başkasının ismini yazıyor.bu suçtur siz usulen benim dediklerimi aktarın kiracıya başınız belaya gırmeden boşaltmasını söyleyin.

Kestirin elektriği suyu doğalgazı.

Şimdi Kestirip geri açtırmak da ücretli.
Ondan bekliyorum.
Bir hafta içinde çıkacağım diyor

hocam bende aynısını yaptım BUGÜN hemde ELEKTRİK VE SUYUNU KESTİRDİM oradan geliyordum az önce

Neden kesdirdiniz,geri açtırmak ücretli😟

yalniz06

Hocam mecbur bazı şeyleri es geçeceksin elektrik ile enerjisa ilgileniyor oraya git fikir al su ise burada meski bakıyor sizin orada değişiklik gösterebilir. kestir bakalım çıkıyorlarmı çıkmıyorlarmı

iRealisT

Son 1 haftayı bekleyek bakalım Eğer çıkmazsa kestirim geri açtırmak ücretli ama.

zaten zarardayiz, bunlar karı koca evde kavga ediyorlar.Mahalle biliyor duyuyor içerde kapı camını kırmışlar banyo pencere kırık balkonda kapı sinekligi kirik dışarıdan bakıldığında.

yalniz06

ücreti mecbur ödeyeceksin mesela bizim üzerimize elektrik su bıraktılar mecbur ödeyip kestirdik elektrik ve sularını

Erdal, borç üstüne borç, zarardasın, biriken borçu ödemenin gerek.

Önce kiracının üzerine oyna elektriği suyu kesiyorum icra takibini başlatıyorum diye sana 3 gün müsaade çıktı çıktın çıkmadın sen uğraşırsın ben evimde rahat rahat uyurum vs. artık hayal gücünü kullan. diğer konuları da arkadaşlar anlatmış zaten.

ben kirada otururken, ev sahibi evini satacağını söyledi evi boşaltmam için tarif falan vermedi. o çıkarmadan ben çıkarım dedim aynı hafta evden çıktım. böyle kolay çıkarılamayacağını bilseydim kazık çakardım eve. :confused:

İyi, gözünaydın, zarar varmı.

Üst Alt