Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kitabımızı Google Play Store’a Yükledik

celal1973

Yeni Üye
Konular
462
Reaksiyonlar
0
11[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial]Kitabımızı Google Play Store’a Yükledik[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Hayatserüvenimizi roman tadında hikayeleştirdiğimiz “İçimdeki Bitmeyen Özlem” isimlikitabımızı internette yayınlamaya devam ediyoruz biliyorsunuz. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman]http://icimdekibitmeyenozlem.blogspot.com.tr[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Kitabıyayınlamaya başlarken sizlere, bir yayınevi ile görüştüğümü ve kitabı çokbeğendiklerini ve basacaklarını söylemiştim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Kitabınbasılmasını iptal ettik malesef. Android telefon ve tabletler için Google PlayStore Kitaplar bölümünde cüzi bir fiyatla satışa sunduk. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]GooglePlay Store’dan Eğlence – Kitaplar bölümüne girip “içimdeki bitmeyen özlem” diyearatırsanız kitabı görebilirsiniz. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Şimdikitabı neden basmayı iptal ettiğimizi ve neden Google Pl. St. a yüklediğimizimerak etmişsinizdir. Kısaca anlatmak istiyorum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Kitabıgönderdiğimiz bir yayınevi, kitabı çok beğendiklerini ve ücretsiz basacaklarınıbana belli oranda satıştan telif hakkı vereceklerini söylediler ve sözleşmegöndereceğiz, dediler. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Bir ay sesçıkmadı, maille sordum. Sonra sözleşme gönderdiler ve binlerce lira masraflariçin benden para istediler ve telif hakkı payını artırdılar. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Kızdım,kabul etmedim onlara yazdım ki; Ben bu kitabı Allah rızası için yazdım veherkesin okuması içinde internette yayınladım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Basılmasınıistedim çünkü herkes bilgisayar başında kitap okumaz, kimisi yatağa uzanıpkitabı eline alıp okumaktan hoşlanır. Ben emekli bir engelliyim, para verememlütfen basmayı iptal edin, dedim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Sonra internettebir haber okudum. ABD’de birçok yayınevi dijital olarak kitapları android veİphone’lar için internet mağazasından yayınlıyormuş ve halk artık kitaplarıtablet ve ipad’lerden okuyormuş. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Ülkemizdeyeni yeni birkaç yayınevi başlamış. Düşündüm ben de bir yayınevi olmadan şahsımadına GPS’dan yayınlamak istedim ve 3 TL’lik bir fiyat belirledim. İphone’myok. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Efendimneden ücretsiz yapmadın derseniz, cevabım okunsun diyedir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Kendimlekıyasladım ona göre fiyat belirledim. Ücretsiz bir kitap gördüğümdeinceliyorum. Yazarın onlarca kitabı var, birini reklam olsun diye sanırımücretsiz koymuş der bakmam. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]1 TL fiyatkoysam ciklet parası der kimse almaz, keza 2 TL de düşük. 5 TL gözüme çokgörünüyor, onun için alıp okusunlar diye fiyatı 3 TL belirledim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Yukarıdasöylemiştim, ben bu kitabı Allah rızası için yazmıştım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=4][FONT=Arial]O yüzdenbir gelir olursa kuruşuna dokunmadan hayırlarda kullanacağım ki vasiyetdosyasında belirttim. (Ölüm saati gizli olduğundan vasiyet yazılmalıdır ki sünnettir.) [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Şu ane-kitap yaygın olmadığı için ben bir gelir beklemiyorum. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]Belkiyıllar sonra e-kitap yaygınlaşınca kardeşlerim bu vasiyeti uygular inşallah. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]2008 gibiFacebook hesabımı açtığımda Türkiye’deki toplam kullanıcı belki yüzbindi, bugünmilyonlarca. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][h=1][FONT=Arial][SIZE=5]RomanTadında Kitap: İçimdeki Bitmeyen Özlem [/SIZE][/FONT][/h][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sonradan engelli olan ve yaşadığıunutamadığı aşkın, ilahi aşka dönüşmesini anlatan Celal Çelik'in ilginç vetadına doyulmaz akıcı anlatımıyla hayat öyküsünün Kitabı ; Yaşadığım hayatserüvenimin özeti şudur: “Hasta olduğumu, hayallerle geçmiş ondokuz yılınsonunda öğrenmem. Ve yıllardır aradığım İçimdeki Özlem'e kavuşmam.” İnşallah bukitabı okuyunca AŞK’a, engellilere, dinimize bakışınız değişecek... [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Celalin Penceresinden[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Üst Alt