Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kız kardeşimin evinde kalıyorum. Elektrik desteğinden yararlanabilir miyim?

gogocan74

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben %55 engelliyim kronik kalp hastasıyım yaşım 48 engelli maaşımdan başka gelirim yok içinde bulunduğum durumdan dolayı kizkardesimin evine sığındım onun yanında kalmaktayim resmi olarak adresim belli olsun diye öğrenmek istediğim konu şimdi bu adreste kalıyorum resmi olarak peki gelen elektrik faturasını indirimli olarak PTT den ben yatirabilirmiyim teşekkürler

Nerede ikamet ediyorsanız oranin elektrik faturası ödeniyor bildiğim elektrik faturası kimin üstüne kayıtlı ise o kişinin e devlet sosyal yardim bilgilerine bakın belki olmuştur.elektrik destek otomatik oluyor başvuru gerek yok

Ablanızın elektrik faturası ve kimliğiniz ile ptt den yatırabilirsin ben annemde kalıyorum onun faturasını ödüyorum orda kaldığım icin

Üst Alt