Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kız kardeşimin yetim aylığı kesildi. Nasıl itiraz edebiliriz?

MaRki

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

Babamın vefatı sonucu anneme kız kardeşime ve erkek kardeşime aylık bağlandı...

Ama 1 hafta önce 18 yaşına giren kız kardeşimin aylığı kesilmiş...
Bize evlenene kadar maaş alabiliceğini sölemişlerdi...
Kardeşim Şu anda Okumakta ve evli değil.

Bugün SGK genel müdürlüğünü aradım... Konu hakkında yardım istedim fakat sadece Emeklilik İşleri Daire Başkanlığına aynı yukarıdaki belirttiğim konuyu dilekçe yazın dedi sonra işim var dedi ve kapadı :S
Benim sizden öğrenmek istediğim dilekçeyi nasıl yazıcam ve nereye göndericem Lütfen yardım...

Şimdiden Teşşekürler...

Sigorta müdürlüğüne gidip şöyle basit bir dilekçe yazmanız halinde hata düzeltilecektir:
... sigorta müdürlüğü'ne,​

... / ... / 2010​

Vefat eden xxx TC Kimlik Numaralı babamdan dolayı xxx tarihinde tarafıma Yetim Aylığı bağlandı.
Ne var ki o tarihten bu yana almış olduğum bu aylık hiç bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı olarak çalışmadığım, evli olmadığım ve dahası öğrenci olduğum halde xx tarihinde kesildi.

İş bu sebeple kanuna aykırı bu uygulamanın düzeltilerek mağduriyetimin giderilmesini ve Yetim Aylığımın kesildiği tarihten itibaren tarafıma ödenmeye devam edilmsini arz ve talep ederim

ad soyad
tc kimlik no

imza​

Ekte vukaatlı nüfus kaydı ve okul durum belgesi götürürseniz iyi olur.okuduğunuzu ve bekar olduğunuzu beyan için.git gel yapmamış olursunuz.

Çok saol abicim konuyu takip ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum...
Kolay gelsin...

Üst Alt