Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım için hava yolunu kullanmak zorundayım fakat zorluk çıkarıyorlar!

türkan34

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar önce şu iki gündür başıma gelenleri paylaşmak istiyorum

ben istanbulda oturuyorum ancak kızımın tadavisi izmirde devam ediyor. dolayısıyla sürekli izmire gidiyorum. araba yolculuğu doktor tarafından önerilmediği için uçakla gidip geliyoruz. düne kadar hiçbir sorun yoktu doktorumuzdan her gidişimizde uçakla seyahat edebilir raporu alıyoruz ancak dün aldığımız rapora rağmen uçağa almamak için türlü bahaneler sunuldu. ciddi bir tartışma sonucunda uçağa bindik

bugün geri gelirken kendi sandalyemizi almıştık herzamanki gibi daha önce bize görevli verilirken bugün sandalye sizin kendiniz gideceksiniz diyerek verilen görevli geri gönderildi
en son 1 ay önce gitmiştik böyle bir sorun yoktu bu 1 ay içerisinde kanunmu değişti yoksa ters tarafından kalkanları mı denk geldik bilemiyorum
bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi firmanın kendisine şikayette bulundum yok eğer herhangibir değişiklik olmadıysa başka nerelere şikayet edebilirim

hava yolu taşımacılığı yada otobüs taşımacılığı yada deniz otobüsü taşımacılığı her yerde aynıdır. kural değiştiyse bütün şirketler için aynıdır. eger bu şekli hangi hava yolu şirketi yaptıysa o şirket hakkında dava bile edebilirsiniz. hiç kimse insanlara zorluk çıkartmaya hakkı yoktur. yapanada görevliyede gereken cvp verilir. unutmayın. bu arada havayolu şirketinin adınıda sitemize belirtiniz ki bizlerde ona göre davramnalım

onur air bir daha o şirketle gitmeyi düşünmüyorum ancak başka insanlar mağdur olmasın herkes haklarını bilmeli sahip çıkmalı

Tekerlekli sandalye ve nezaretle ilgili hizmetleri, havaalanının yer hizmetlerine bakan kuruluş yapıyor. Havayolu şirketi ile bir ilgisi yok Türkan Hanım. Şikayetinizi havaalanı yer hizmetlerine bildirin. Bir sonraki sefere sorun çıkmaz umarım..

teşekkür ederim yer hizmetlerine şikayette bulunacağım peki hava şirketi görevlisisinin uçağa almamak için direnmesini hava şirketine bildirdim başka yapmam gereken birşey varmı inanın çok sinirliyim daha zor dönemlerinde sorun çıkmadı şimdi böyle birşeyin nedenini çözemedim

Ben de şaşırdım açıkçası, genelinde çok naziklerdir. Demek ki çok nadir böyle tipler çıkabiliyor.
Antalya havalimanındaki güvenlik görevlilerinin kaba tavırlarından rahatsız olmuştum ben de. Bir değil, iki değil üçüncü de dayanamadım şikayet ettim. Uçakta bir form dağıtmışlardı; görüş, öneri şikayetler ile ilgili. O forma yazdım. Prosedürler hakkında çok fazla bilgim yok malesef.

yinede ilgilendiğn için teşekkürler maalesef böyle insanlarla karşılaşıyoruz

Üst Alt