Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli SGK Kura Sonuçları hakkında bilgisi olan var mı?

Haliloğlu

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Kocaeli SGK İl Müdürlüğü'nün açmış olduğu Engelli Telefon Santral Operatörü iş ilanı kura sonuçları hakkında bilgi sahibi olan var mı?

bende ona bakıyorum kardeşim senin ismin SGK listesinde çıktı mı benim ismim listede yoktuda.

bu arada şimdi görüştüm sgk.gov.tr den yayınlanacakmış.

Ben kurada yoktum adım çıktı mı bilmiyorum sgk. gov. tr'ye baktım daha yayınlanmamış sen kurayı izledin mi serkanmalkoc

Sgk listesini nereden görebilirim serkanmalkoc

Hayırlısı inşallah olur kardeşim yayınlandığında mutlaka sana haber veririm serkanmalkoc

Bu arada SGK'nın internet sitesindeki liste Ankara için, ben Kocaeli listesini görmedim Ankara listesinde benim de adım yok serkanmalkoc

samsun listesi temmuz 31'i itibariyle yayınlanacak

Engelli iş ilanıyla ilgili duyuru SGK'nın sitesinden kaldırılmış

tarih verip şu linkten takip edin diyorlar, sonuç yok evet bu ne anlama geliyor.

Ankara SGK İl Müdürlüğü'nün ve Merkez Teşkilatın kura sonuçları açıklandı sgk. gov. tr' den bakabilirsiniz arkadaşlar

Üst Alt