Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli’de büro personeli türü bir iş arıyorum..?

Z.Muhammet

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba dostlar. Kocaeli gebzede yaşıyorum. Kalp rahatsızlığı geçirdim bundan dolayı 40 rapor aldım. Doktor bir süre ağır işte çalışma dedi. İşimden ayrıldım şu an büro personeli tarzında iş arıyorum. Lisans mezunuyum. İşkurdan vs form dolduruyorum ama dönen olmuyor. Normal mi bu süreç bilgisi olan var mı

geçmiş olsun Allah şifa versin...
öncelikle işkurdan size iş bulduk gelin bakın gibi bir durum söz konusu değil.. işkur gov tr ye üye olun yaşadığınız ildeki hem kamu hem özel sektör ilanlarını kontrol edin. kafanıza yatan yerlere müracat edin hatta randevu alıp işverenle birebir görüşün. bunun dışında kpss puanınız var ise memurlar.net den kamu alımlarını takip edin. avantajınız şu lisans mezunu olmanız. bende çok istedim ofis büro tarzı iş ama nasip olmadı... :(

@ozmuşlu,
teşekkür ederim cevapladığınız için. raporum yeni olduğu için ekpss kaçırmış oldum. işkurdan bana uygun bütün firmalarla görüşüyorum gerekse özel sektörle de görüşüyorum ama biz sizi ararız gibi cevap alıp bekliyorum dönüş olmuyor süreç uzun diyorlar. normalde hiç yaşamadım böyle birşey bende rapordan dolayı mı diye düşündüm. anlamadım yani. şu an bir kaç firma ile görüşüyorum haber bekliyorum :)

@Z.Muhammet, Ne kadardır iş arıyorsunuz bu işler kısmet işi bazen bir günde uygun iş çıkar bazen 1 yılda uygun iş çıkmaz.

Birde engelli arayan firmalar bir tuhaf ilanlara öyle şeyler yazıyorlar ki sağlıklı kişiler zor yapar o işleri umarım gönlüne göre bir iş bulursun.

@kara duman,

Dün bi ilan gördüm işkurda engelliler kısmına ilanı açmış ama detay kısmına engelliler uygun değildir yazmış birde şaka gibiler artık dalga geciyorlar resmen madem engelli almıcan ne diye engelli katagorisinde ilan açıyorsun dimi Kocaeli Gebze ilanında gördüm

@lordert, Bazıları sırf ilan vermiş olmak için açıyor gibi.

Adam yazmış yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, yük taşımaya engeli olmayan, insan ilişkilerinde başarılı vs vs hangi engelli bunları yapabilir diyorsun biz hafif engelli arıyoruz diyorlar.

Sırf kanunun mecbur koştuğu kotayı doldurmak veya uzun süredir işsiz kaldığı için çaresiz kalan engellileri sömürmek için ilan veriyorlar bazıları.

Sma umutsuz olmamak lazım arada güzel işlerde çıkıyor pes etmemek lazım.

umudunu kaybetme. olabildiğince fazla başvuru yap. kariyer.net vb sitelerden cvler hazırla çeşitli şirketlere başvur. ne kadar çok başvuru yaparsan şansın o kadar artar, unutma.

hibrit/ remote uzaktan çalışma seçeneklerini de değerlendir. çağrı merkezleri evden çalışmaya bu tarz rahatsızlıgı olanları seçiyor. biraz ağzım laf yapar diksiyonum düzgündür diyorsan orada da ekmek var. kuru maaş olarak düşünme, prim esaslı çalışırlar. primler ile çok güzel kazançlar sağlayabilirsin.

inanır mısınız görüşmeye filan gidiyorum. Olumlu geçiyor aslında yani ama adamlar süreç uzun sürüyor diyor geri dönmüyor. yahu olumsuz da olabilir kardeşim olmadı de başka birini değerlendirdik de ama dönüş yap yani. allaha şükür işsizlik filan alıyorum ama çokta eksiye girmek istemiyorum :)

Üst Alt