Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koklear Implant kullananlar Dedektör deneyimlerinizi yazar mısınız?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Koklear Implant kullanan kader arkadaşlarım,

Bildiğimiz gibi Koklear Implant ile dedektör arasında gizli bir düşmanlık var :D Malum çeşitli binalarda dedektörler bulunmakta ve gün geçtikçe dedektörler artmaktadır. Dedektörün Koklear implantı görür görmez polisin de işe karışacağı kadar güçlü bir sinyal yakaladığı söyleniyor. Ayrıca dedektörün programı bozma gibi bir dezavantajı olduğu söyleniyor.

Koklear Implant kullanan arkadaşlarım dedektörlerle ilgili deneyimlerini yazabilirler mi? Dedektörle kontrol edilen binalara girdiğiniz zaman ne yapıyorsun? Ve implantı kapatıp dedektörden geçtimiz zaman programda bozucu etkisi yaratır mı?

Anlatacağınız deneyimler için şimdiden teşekkürler :)

dedektor dedıgın hanı alısverıs merkezlerınde gırerken gecılen kapı olsa gerek anlatısına bakılırsa:confused:
kıtapcıkta yazardı gorevlıye soyleyın hatta medelden kart vermıslerdı koklear ımplantlı olduguma daır:p bende ınanarak bastalarda kartı gosterır gorevlıda o kapı gıbı seyden degıl kenarından gecmemı soyler problemsızce gecerdım bazen canım ıstemez arkasındakı kapatma dugmesını basar oyle gecerdım :psonra sonra basa cıkcak gıbı degıl hayda gecıverırdım hıcte oyle program bozma dudukler otmesı gıbı sey yasamadımdı ona baksan kıtapcıgında kalorıfer petegı gıbı sııılere bılem yaklasınca elektrık bosaltması nolur gıbı bısıcıkler yazıyodu aklımda kaldıgı kadarı:phıcte bısıcık farketmeyınce lagan bı sekılde hayatıma hıcbıseyden sakınmadan devam etmıstım :eek:cok apartmıslar kıtapcıkta bence:eek:
bıtek denız kıyısına ınınce kum gırmesın nem almasın dıye evden cıkarıpta gıderdım dıs parcaları bıde yagmur fılan olunca hemen cıkarıp kurutma kutusu cantamda tasıdıgımdan ıcıne guzelce koyup kapatırdım:)7 yıl kullanmama ragmen hıc bozulmadı hatta seramık parca kendı kendıne dısarı attı ya o zaman bıle seslerı duyururduda coook acı vermıstı allah bıdaha o gunlerı gostermesın cektıgım acılar dun gıbı aklımda:mad:

Genelde durumumu acıkladığımda gecirmiyorlar sağolsnlar. İllede geçecekseniz dış parcayı kapatmanız daha faydalı olacaktır.

Üst Alt