Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Komik Sözler

AYBAROGLU

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
3
[h=6][FONT=system]"Bir kız için erkeğin evrim süreci; Sempatik....yakışıklı...zeki..[/FONT][FONT=system].güçlü.. kıskanç...maço..hayvan..ayı..m[/FONT][FONT=system]al..öküz..öküüz..öküüz..öküüüü[/FONT][FONT=system]üz..":)
[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system] Devlet çevremdeki malları bilse yemin ederim 'mal beyanı' ister.. vergi yükünü demiyorum bile:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system] Uzaktan uzağa kesiştiğiniz birileri varsa bırakın öyle kalsın. yakınlaşınca çözünürlük düşüyor:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]1.Kadın- Aaa şekerim saçını mı kestirdin?
2.Kadın-Ay şekerim evet.Bir değişiklik lazımdı.
1.K - Valla harika olmuşsun.
2.K - Benim yüzüm geniş olduğu için.....vs.vs.
1.K - Ayy yapma Allahaşkına, bence senin yüzün ....vs.vs.
... 2.K - Doğru mu diyosun? saol canım ben diyorum ki.....vs.vs.
1.K - Valla doğru, zaten dün ben de saçımı ......vs.vs.

1.Erkek - Abi saçını mı kestirdin?
2.Erkek - Evet.
1.E - Sıhhatler olsun abi.
2.E - Sağol...:)

[/FONT] [h=6][FONT=system]Insani iki şey YIKAR..
Su ve Sabun:)

[/FONT] [h=6][FONT=system]Anlayana; sivri sinek saz ya da ne bileyim... belkide romantik bir jazz...
Anlamayana; istersen şiir-roman yaz... Eşek eşektir hoş LAFTAN anlamaz:)

[/FONT] [h=6][FONT=system]Fedaral Hapisanede bütün gün vücut çalışan lavukların arasına Silivri Kapalı Cezaevinden Soner abiyi soksak 2 günde boncuktan kuş yapmayı öğrenirler:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Apartmanda sensörlü lambayı yakıcaz diye bize Afrikanın yerel dansını yaptıran teknolojinin Allah belasını versin:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system] Yufka yüreğiniz herkese açarsanız size kol böreği olarak geri döner:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Eski sevgilini geri istiyorsan, "hala seni seviyorum" diye msj gönder. Dönerse senindir. Dönmezse 'halama göndermiştim' dersin:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]"Giderek daha çoook seviyorum seni" demişti... o yüzden gitti demek ki:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system] Hayatımı film yapmışlar sen reklam arası olmuşsun:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Aşk sevgilinin terini yalamaktır.. noldu "ıyykk" demeye başladın! her aşk yazısına inanıyosun ya bunda mı sorun oldu:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Kadın aynada yüzünü seyrediyordu.
Eşine dönerek: görüntümü iğrenç buluyorum.Yaşlı ve buruşuk. Bir iltifata ihtiyacım var.
Eşi: gözlerin harika görüyor hayatım:)

[/FONT] [h=6][FONT=system]Yağmurun sesi size, tuzunuz kuruysa AŞKI, değilseniz KIŞI ve gelecek doğal gaz faturalarını haber veriyordur:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Günlük tutarken bile hep yapmacık olduk. "Sevgili günlük" demek saçma bence."'Naber la hacı?" diyebilmeli insan günlüğüne:)[/FONT][/h] [FONT=system]

[/FONT] [h=6][FONT=system]Bizde düğün kameralarının amacı düğün sonrası kimin ne taktığını dikkatlice izletmektir... Ayten'den çeyreği hiç beklemezdim valla.
la bu Ahmet ne iş yapıyor iyi taktı valla:)

[/FONT] [h=6][FONT=system]Kızlar: ben bir kızım ve sen bir erkek, ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün hiç konuşmayız
Erkekler: ben bir erkeğim ve sen bir kız, ya ilk önce sen mesaj atarsın ya da bugün diğerleriyle konuşurum :)

[/FONT][FONT=system]

[/FONT]

Hoca cemaate sorar;
Hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkes kalkar adamın biri oturur,...
Hoca sorar;
- Sen hanımından korkmuyormusun diye?
... ... Adamcağız derki
...hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum:)

Google'a girin arama yerine IQ yazın ve F13'e basın. Oha süper:)

Bİr bayanın gözyaşının akmasına sadece soğan değil bir 'hıyar' da neden olabilir:)

Sevgilisi para harcamasın diye "yok aşkım ben aç değilim" deyip aç gezen kız.. Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen:)

Bir genc kiz hayalerindeki erkegi bulmaktan vazgecip bir koca aramaya basladi mi kadin olmus demektir:)

"Bir gün herkes fenerbahçeli olacak!" sözü "Bir gün herkes sevgilim olacak!" sözüyle yanı şeyi ifade eder. Kocaman bir yalanı:)

Bilmiyorum kelimesi hayatımızda olmasaydı ne yapardık bilmiyorum:)

Çok tatlı çıkmışsın cümlesi Türkçeden kaldırılsa öteki gün facebook kapanır eminim:)

Kaç yaşında gösteriyorum diye soran kadın, saatli bombadır yanlış kabloyu keserseniz sağ çıkmanız mucize gibi bir şeydir:)

" Eski sevgilimi telefona "yalv" diye kaydettim, aradığı zaman ekranda yalv-arıyor yazıyor:) yalvar bakmıorum:)"

İnternetten bulacağınız sevgili , aynı trial versiyon programlar gibidir. En fazla 3 ay sürer. Devamı için çok para ödemeniz gerekir:)

-Gitme
-Kalmam için ßir neden söyle.?
-Daha karpuz kesecektik:)

Adını Bülent koydum eski sevgili... Belki gün gelir, dönersin diye... Anladın sen onu:)

Erkekler tuvaletinde "Seni seviyorum Nermin" yazan denyolar var. Tek bi açıklaması olabilir, o da Nermin'in travesti olması:)

Bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; "Boynerde indirim varmış'':)

"Bütün kadınlar güzeldir." lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır:)

İnsan ayrldıktan sonra kendini alkole verceğne sodaya verse çok daha faydalı olur.Neticede sorun unutmak falan değl hazmetmek:)

Dosya ziplemeyi (sıkıştırma) 1989 yılında Phil Katz , İnsan ziplemeyi (sıkıştırma) ise yine aynı yıllarda İETT buldu:)

Bendeki yerin anayasanın ilk üç maddesi gibi sevgili. Değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez:)

BİM mağazaları gibisin milletin sana olan ilgisi tamamen ucuzluğundan:)

Kız Arkadaşınla Buluşmaya Gitmeden Önce Yapılması Gereken İlk Şey: Menü - Mesajlar - Gelen Kutusu - Tümünü Sil - Ok:)

Evlenen çiftler arasında yapılan bi araştırmaya göre çiftler düğünlere yaptıkları masrafın yarısını bile ömür boyu toplu halde bir arada göremiyorlarmış:)

Hastane odasında iki sevgili...
kız: birazdan kalp ameliyatına gireceğim seni çok seviyorum bitanem
erkek :biliyorum bitanem iyi günde kötü günde hep yanındayım seni seviyorum' (ameliyattan sonra kız babasına 'o nerede ?'
Babası:sana kalbi kim verdi biliyo musun ? Kiz:ne ? (ağlamaya başlar ) babası:şaka la şaka tuvalete gitti şimdi gelir:)

Kimse Nüfus Cüzdanındaki Kadar Çirkin Facebooktaki Profil Fotoğrafı Kadar Güzel Değildir:)

''Güzel kadın akıllıysa aynı zamanda muhtemelen yalnızdır!/ Güzel kadın aptalsa aynı zamanda muhtemelen önünde kuyruk vardır!'':)

Facebook'ta yaş yorumu;
10-15 yaş; coq qusel cıkmısınXD
15-20 yaş; quzeeel .d
20-30 yaş; çok qüzel :)))
40 ve üzeri yaş; ÇOK GÜZEL ÇIKMIŞSIN CANIM ANNENLERE SELAM:)

Bir ilişkide ''araya özlem girsin biraz'' diyosanız o ilişkiye sadece özlem girmez. Burcu girer Damla girer Ece girer:)

Avrupa ekonomisi batıyor, Amerika titriyor, Ortadoğu sallanıyor, yurdum insanı ise merak ediyor:"Demet Akalın aldatılmış mı ne olmuş la?":)

Bakkalda güzel kız varsa çikolatayı bile hisse senedi alır gibi tam ciddiyetle istiyoruz ya erkekler olarak ben en çok onun hastasıyım:)

Bir kadına 365 gün seni düşündüm desen geri kalan 6 saatte ne yaptın der valla der :)

Otobüste tutulucak yerlere 'Herkesin tuttuğu kendine..'' yazsa, kimse tutmasa, insanlar el ele tutuşsa, birlik olsa, uzansak sonsuza:)

Minibüse bindiğinde ayakta durmakta zorlanan amcalar/teyzeler evlenme programı gibisinden bir programa çıkınca kolbastı oynayabiliyor.Hayat çok garip:)

Bir kadından kusursuz aşk beklemek, tavuğa sucuk yedirip sucuklu yumurtanın çıkmasını beklemek gibi işeydir:)

Bir kadın bunalımı : Bunalım , Bunaalım , Bunu alıım , bunu alayım , bunu da alayım bunu al bunu , al bunu da , bunu da bunu da......

al al al deli gibi deli gibi saç saç saç paraları paraları saç... Ooooh canıma deysin:)

Küçükken ev çizerdik, bacadan
yaz kış duman çıkardı Hava Güneşli baca dumanlı . Akla bak :)

-Aşık olduğumuzda beynimiz "phenylethylamine" üretir. bu kalp atışınızı hızlandırır ve sizi mutlu yapar. Bu kimyasal madde çikolatada da vardır. Aşk arayacağınıza gidin marketten çikolata alın.dert yok tasa yok;)

Türk kızlarına 'neden resimleriniz altına şiir yazarsınız' diye sorduk.Büyük bir kitleden'sanane be gerizekalı' cevabını aldık:)

Eli Kaşınır Para Gelecek Ayagı Kaşınır Yola Gidecegim Kulagı Kaşınır Biri Beni Anıyor...Abi Kirlisin İşte Bi Git Yıkan Ya:)

Burnumuzu kapattığımız zaman 'hmm' diyemiyoruz. Ama burnumuzu kapatırken 'hmm' yazabiliyoruz:)

En tatlı sabahlar sabah namazıyla başlar çokokremle değil...

Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio:)

Erkeğin, fazla para harcayarak elde ettiği kadınla; Kadının, fazla makyaj yaparak elde ettiği adam aynı sezonun mallarıdır :)

Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma. Kalk bir çay koy havlu ver ne biliyim. Mal gibi dolanma:)

Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı, dizlerinin yerine, dayasaydım musluğa daha mantıklı bir hareket olabilirdi bence:)

"Ağlasam sesimi duyar mısın mısralarımda? Dokunabilir misin burnuna dilinle? Peki dirseğini yalayabilir misin ha hacı?":) - Orhan Veli

Komik sözler :
3 günlük dünyada, bir haftalık hava durumu özetinin verilmesine anlam veremiyorum..:)

Tartılırken göbeğini içine çeken insanlar var. Hepsiyle aynı atmosferde solunum yapıyoruz..:)

Sevgilisiyle fotoğraf çekilenleri çok kıskanıyorum, sonra fotoğrafı şikayet ediyorum falan..:)

Millet arabasıyla okula gelince hava olur, ben 110 milyarlık kamyonla gidince kıro oluyorum..:)

‎15 yaşında ki bir kız Facebook durumuna "of keşke yarın sabah aşkımla uyansam" yazmış. İçtiği süt dokundu herhalde..:)

Üst Alt