Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Komisyondaki yanlış doktor muayenesi için bir şey yapabilir miyim?

Faruk33

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
11
Herkese iyi akşamlar. 2022 yılında ehliyet komisyonuna girip sürücü olamaz raporu çıkmıştı. Benim engel alanım ortopedi ve nöroloji, komisyonda bir kadın doktor muayene etmişti. Raporda ismi olan nöroloji ve ortopedi doktorları erkekti bir tek fizik tedavi rehabilitasyon ve göz doktoru kadındı. Neyse bu sene tekrar başvuru yapmayı düşündüğüm için beni muayene eden doktorun fizik tedavi doktoru olduğunu düşünerek doktordan fikir almak için yanına gittim ama beni komisyonda muayene eden doktor o değildi bu durumda tek ihtimal göz doktoru kalıyor. Bu durumda komisyon yanlış işlem yapmış olmuyor mu? Çünkü gözlük kullanmam haricinde gözle ilgili bir sıkıntım yok

Soruyu umarım doğru anlamışımdır.

Yalnış işlem yapmış olmuyor... Komisyon veya heyet doktorları değişebiliyor.

Mevcutta bulunan doktor önceki hekimin düştüğü notlar üzerinden işlem yapar. @Faruk33,

@OğuzHan112,

Doğru anladınız. Şimdi o gün heyete giren doktorlarla raporun altında e imzası olan doktorlar aynı olmayabilir mi demek istiyorsunuz ?

Evet Olabilir.

Keşesi imzası varsa sorun yok..doktor farklı olabilir.

Geçen sene olanları bir kenara bırakalım...siz şimdi tekrar ehliyet için heyete mi girdiniz?

Bunu bir netleştirelim ki doğru bilgilendirme yapayım.

@Faruk33,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok iki yıl önce girmiştim, Ağustos'tan sonra tekrar başvuru hakkım var. Eylül ekim gibi başvuru yapacağım kısmetse

Üst Alt