Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kömür yardımı için dilekçe gerekli midir?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Sydv'ye kömür yardımı için başvurduk. Oradaki memur pazartesi gelmemizi ve dilekçe yazmamızı söyledi. Kömür yardımı için dilekçe gerekli midir?

İstorika

evet gerekli + kimlik fotokopiside lazım olacak gitmeden ön arkalı kimlik fotokopisi cektirin

bende aldım kömür yardımını

İstorika
Dilekçe gerekli evet onlar sizin sosyal durumunuzu araştırıyorlar bazen eve geliyorlar evde çalışan var mı gelir durumu nedir vs vs olumlu olursa 3 ayda bir dilekçe yada başvuru yapıyorsunuz 200-300 400 tl vs nakdi yardım yapıyorlar bayamlar da vs gıda koli yardımı yapıyorlar.

Barda5

Teşekkür ederim. Zaten halihazırda vakıftan maaş alıyorum. Ancak kömür yardımı için ilk defa başvuru yapacağız. Peki bu nakdi yardımları her ayda mı yapıyorlar? Yoksa bayramlarda falan mı?

@İstorika
Her ay değil genelde bayramlarda birde 3 ayda bir (burada öyle )dilekçe veriyorsunuz

Son düzenleme:
Üst Alt