Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi sonrasında emekli maaşı miktarında bir değişiklik olur mu?

Konular
26
Reaksiyonlar
2
ben yüzde 64 ile malülen emekli oldum ve bunun yanında iş görememezlikde alıyorum .
sorum şu,ben bir sene sonra konrole gireceğim bu kontrolde rapor oranım yüzde 60 altına düşerse benim aldığım maaşta ve iş görememezlikte bir fark olur mu
bakıma muhtac engelliyim.

birde kontrol zamanında maaşta aksama yani gec yatırma gibi bir durum olur mu

arkadaşlar bu soruyu soruyorum çünkü kredi cekip ev almayı düşünüyorum iyi günler

Herhangi bir maaş düşüklüğü olmaz. Eğer Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık nedeniyle maaş %10 arttırılara verilmişse ve şimdi bu Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık hali ortadan kalkarsa, o zaman o %10'Luk artış maaştan eksiltilir o kadar.

Kontrol zamanı gelmeden 1 ay önce gidip sevk alın. 4 ay içinde işlemleri tamamlarsanız, maaşda aksama olmaz. 4 ayı aşarsa, o zaman maaşınız o anda dondurulur, daha sonra rapor sonucuna göre kaldığı yerden devam eder...

Üst Alt