Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde raporun yükselmesi emekli maaşımı da arttırır mı?

gezgin78

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
2011 de %44 raporla 1 yıl sonra kontrol şerhri ile emekli oldum.kontrol muayenesi günü gelince gittim tekrar heyete girdim ve %70 raporla ankaraya gitti ve tekrar 1 yıl sonra kontrol şerhi ile geri geldi rapor oranının yükselmesi emekli maşını etkilermi?Maaşta herhengi bir artma olurmu?
Saygılar

Sayın gezgin78 bende sizin gibi 2011'de rapor aldım (Vergi İndirimi) 15/12/2011 Emeklilik için müracaat ettim, benim raporumdada 1 yıl sonra kontrol ibaresi mevcut, bir yıl sonra nasıl bir presedür izleyeceğiz? ben çalışan değilim direk sgk mı gittiniz? zahmet olmazsa bana ayrıntılı izeh edermisiniz şimdiden teşekkürler.

evet sayın BaSKaN53 kontrol tarihi 20/1/2012 idi ve ben 1 ay önceden sgk ya gittim beni sevk ettiler hastaneye ilk aldığım rapor gibi yeniden heyet raporu aldım hastane bana vermedi raporu direk sgk ya orasıda ankaraya gönderdi. yeniden bilgi istediler tekrar hastaneye sft aldım geri gönderdim ve sonrasında tekrar 1 yıl sonra kontrol muaynesi ile geri geldi.kontrol muayenesi olanlar bence tam gününü beklemesin kontrol tarihinin olduğu ayın 1 de maaş durduruluyor en az bir ay önceden gidin..ayrıca sgk hastane masraflarını karşılıyor ücret ödemiyorsunuz
Kolay gelsin

Üst Alt