Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde SGK sevki olmadan alınan raporlar geçerli olur mu?

Samet_oz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben iki yıllık süreli raporla 2022 de emekli oldum ve çalışmaya devam ettim, sürenin dolmasına üç ay kala hastaneden randevu alarak raporu yeniledim, fakat sgk sevk alınıyormuş yenileme için ben bu işlemi yapmadım raporu kendim mi götüreceğim sgk ya emekliliğimin devam etmesi için ne yapacağım konusunda aydınlatırmısınız?

Çok yeni rapor olduğu için kabul edilir. Yeter ki tanı net olsun.

@OturanBoğa,
29.07.2024 tarihinde onaylandı ve e-devlete düşütü engeli oranı %44 en %47 ve iki yıllıktı şimdikini 5 yıllık verdiler, tanı net. Merak ettiğim konu ise emekliliğimin devam etmesi için ne yapmam gerekiyor? Raporu hastaneden alıp sgk ya benmi götüreceğim bu süreç hakkında beni aydınlatırmısınız.

Evet, sigorta müdürlüğüne gidip kontrolünüz olduğunu söyleyip yeni alınmış raporunuzu vereceksiniz...

Üst Alt