Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesinde tam değil kısmi bağımlı yazıldı!?

SERHAN2853

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Eşim Kendisi emekli sgk kontrol muayenesi için hastaneye yeni rapor için yolladı ilk rapor 3 yıllık süresi doluyor yüzde 80 tam bağımlı verildi şimdi yeni rapor aldık aynı tanı yüzde 80 3 yıllık ama kısmi bağımlı işaretlemişler evde bakım maaşı alıyorduk raporun en altında doktorların olduğu yerde doktor şerh yazıyor ilk defa gördüm kendimde emekliyim bu ne oluyor raporlar ilgili yanlışlık yapılmış olabilirmi raporun resmi ektedir

rpyk4u7.jpg

4.evre meme ca hastalık

Biraz araştırdım kayda değer bişey bulamadım. Sorun çıkarsa düzelttirin raporunuzu hastanade. Olmadı yenisini alırsınız başka yerde sıkıntı ederlerse.

@SERHAN2853,

emekliliğin devamı ile ilgili bir kontrol mü? Eşiniz malulen mi emekli olmuştu?

veri infirimden emekli olmuştu raporun süresi dolduğu için yeni rapor çıkardık sosyal haklar için sgkya gidip sorduk niye rapor aldınızki dedi anlattım kontrol muayene yazısı verdi başvurduk böyle

@SERHAN2853,

Hay allah! 3 kuruşluk "sosyal hak" için emekliliğinizi riske atmış oldunuz. Yeni rapor demek sgk için kontrol muayenesi demek. Sizi kontrol için hastaneye sevk edecekler, yeterli düzeyde rapor alırsanız emeklilik devam edecek, oran %40'ın altına düşerse emeklilik sonlandırılacak.
Bu süreç uzarsa yani rapor süreci uzarsa, bu durumda maaşınız durdurulur, rapor sonucu belli olduğunda kaldığı yerden devam edilir...

@OturanBoğa İyi güzel demişsiniz ancak diyelim ki. 4bin primle emekli olan biri yani yuzde 60 ile ,sonrasinda kontrol oldu diyelim ve oran 40 a düştü primde 4 bin de kaldı bu durumda emeklilik son mu bulacak? 4400 mu olması gerekecek ?

@samedo99,

Bunun tartışması şurada var:

sayın hocam yanlılş anladınız soruyu emeklilik devam 4.evre meme ca yüzde 80 tam bagımlı idi aynı hastalık tedavi devam yeni rapor aldık sgk istediği için hastane kısmi yapmış evde bakım kesildi
normalde 4.evre 80 oran tm baghımlımı olmuyormu itiraz edilirmi?

Üst Alt