Bazen bir adım arkamdaki adımlar, aynada gördüğüm kırmızı gözler, kaldırımda yürüyüp bana bakan onlarca ikizlerim, gece uykumu bölüp üzerime çöken siyah ayı postlari gibi karabasanlar, karıni muhabbet kuşunu ve balıklari bıçakla kes, öldür ve kendi as diyen içimdeki onlarca ses, yemeğime zehir koyan annem ve beni aldattıgini ve yastıkla boğacagıni düşündüğüm eşim, radyo tvden sokağa çıkma seni öldürecekler diye garip, kısık sesli anonslar, motorumun frenlerini gevşeten abim, bodruma kapatmak isteyen babam, gece iç çamaşırlarimi çalmaya çalışan üst komşum, gece evimin mutfaginda gördüğüm iş arkadaşım, ayaklarımin altından kayıp giden asfalt, zehirli iğne yapıp beni öldürecek olan doktorum...
benim daha önce ve şimdi ara sıra gördüğüm bunun gibi birçok halisinasyon görmüş olan veya hala gören hiç kimse yok mu bu sitede ben bu sitede aradığım şeyleri bulamıyorum yok mu 2 kelime dertlesecek ayni hastalığı paylaştığımız arkadaşlar. konuşacak birini bulamazsam patlayacağım .normal insanlarla konuşamıyorum
benim daha önce ve şimdi ara sıra gördüğüm bunun gibi birçok halisinasyon görmüş olan veya hala gören hiç kimse yok mu bu sitede ben bu sitede aradığım şeyleri bulamıyorum yok mu 2 kelime dertlesecek ayni hastalığı paylaştığımız arkadaşlar. konuşacak birini bulamazsam patlayacağım .normal insanlarla konuşamıyorum