Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konya'da ampute futbol oynamak isteyen var mı?

cze98

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bildiğiniz üzere ampute futbolda takım sayısı çoğaldı.süper lig ve 1.lig adı altında 20 yakın var.bunlardan konyada telekom bir takım kurdu.burada oynamak isteyen konya ve ilçelerindeki arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirim.bünyemizde 14 yakın engelli ve gazi arkadaşlar var.sizde hem spor yapmak hemde hayatınızı değiştirmek açısında futbola merak duyorsanız sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız....

turan kardeş öncelikle bu işte çok ahım şahım paralar yok ama deplasmanlarda federasyonun verdiği kadar yaklaşık 150 tl kadar bi aç başı para söz konusu eğer yaşınız gençse ve kendinizi gösterirseniz taaa milli takıma kadar gider bu iş ozaman sizin için bu işten geçinecek kadar para ve prim alırsınız...bide mili olma durumunda üniversitede beden eğitimi öğretmenliği gibi bölümler kontenjandan geçiş hakkınız olur vs.bazı artıları var ama öncelikle futbolu sevmek ve değişik arkadaş ortamlarına katılmak ve rehabilite amaçlı engelli arkadaşlarımızı dış dünyayla bağlamak ve kaynaştırmak için kurulmuş bi spordur ampute futbol ...konyadamı oturuyorsunuz yada telefon veriyim siz beni arayın tanışalım arkadaşım..adım mehmet ali....533 661 25 61

turan yılmaz ankarada 2 tane takım var orada oynmayıpta buraya mesaj yazman çok saçma niyetin kafa bulmaksa tavsiye etmem...bide bana kaleciyim diyorsun ayağındaki protezi çıkar ondan sonra kaleci ol...

mehmet ali bey ben 4 yıl lisanslı kalecilik yaptım yalnız sonradan bi kalp rahatsızlığı geçirdim bırakmak zorunda kaldım ampute olarak oynaya bilir miyim
raporum da var

cvnmrt kardeş geçmiş olsun öncelikle ampute futbol oynamak için kaleci adaylarının kollarından birinin ampute olması yanı uzuvlarının eksik olması lazım..sizin şartlarınız tutmuyo malesef.ilginize tşk.

selamın aleyküm mehmet ali abi. abi ben 1996 dogumluyum . sol diz altı amputeyim.futbolu gerçekten çok seviorm . sizin dediğiniz konya ampute futboluna atılmak istiorm fakat bn diyarbakırda yaşıorm . bna yardımcı olursanız sevinirm . alllaha emanet olun

slm ibrahim neden diyarbakirda bir takim kurmiyorsunuz
:p:p:psevgiler
emir

ibrahim2121 sevgili kardeşim aleyküm selam öncelikle sana yardımcı olmayı seni takımımıza kazandırmayı çok isterim doüuda hiç bir ilde ampute takımı yok olsaydı oralarda irtibat kurmanı sağlardım eğer maçlar için mesafayi sorun etmezsen gel konyaya her maç yol paranı verelim diyecem ama oda her hafta sıkıntılı olur sana en yakın antep var orada 3 takım var istersen irtibat kurmanı sağlarım selamlar mutluluğun daim olsun kardeşim.

Üst Alt