Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koroner arter hastalığı ile ilgili deneyimlerinizi yazar mısınız?

BLACKHAWK

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar öncelikle gruba yeni üye olduğumu belirtmek isterim bir kusurumuz olursa affola,ben 1 ay önce bir kalp krizi geçirdim akabinde şeker hastalığıda çıktı ve kolestrol hastalık tanısı 1)koroner arter hastalığı 2)hiperkolestrolemi hiperlipidemi 3) E11.9- insülün bağımlı olmayan diyabetes mellitüskomplikasyonları olmayan şeker hastalığı rapor durumum ne olur acaba beni aydınlatabilirmisiniz birde varsa bu hastalıklar için tavsiyeleriniz nedir acaba çok şaşkın vaziyetteyim %99 ana damar tıkalıydı stent takıldı 2 damardada %30 %40 civarları tıkanma varmış şeker içinde açlık 230 tokluk 360 çıkıyor kolestrol 210 larda durum bu arkadaşlar yani açıkçası moralim sıfır bir anda hepsi ağır geldi bana cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar adım yaşar bu arada 43 yaşındayım 23 yıllık devlet memuruyum hoşçakalın.

Moralinizi bozmayın ilaçlar ile kontrol altına alırsınız.duzenli kontrollerle devam edersiniz hayatiniza

Ben de 2 anjiyo ve açılamayan 2 damardan bypass yaşadım 2019 da şu an takip hastasiyim.seker ve kolestrol damarları tıkıyor.duzenli ilaçları kullanacaksınız duzelecek

Vergi indiriminden emekli olur hâyatınıza devam edersiniz bende kalp krizi geçirdim bir stent takıldı hayatta hiç bir seyin kafaya takılıp stres yapılmaması gerektiğini 5 gün yoğun bakımda yatarken öğrendim orda hayatımın 50 senesi gitti resmen burdan çıkarsam hiç bir şey umrumda olmicak dedim kendime şimdi gamsız hayat neymiş onu arıyorum

Aynı olay benim başıma geldi sadece kalbe oran verildi 30 puan ama ben muayne kağıdımı kuruka vermeden gidip itiraz ettim neden kolestrol ve hipertansiyon oranlarım yok diye kardiyoloji hipertansiyona 10 dahiliye kolestrole 10 puan verdi toplamda 43 puanla engelli raporumu aldım eğer tanısı konulmuş ve raporlu ilaç kullanıyorsanız hastalığınıza oran neden verilmediğini tekrar doktora sorun sağlık kuruluna muayne kağıdınızı verir sonradan itiraz ederseniz dunya kadar sıkıntı yaşarsınız

Üst Alt