Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KOSGEB engelli teşvikinden faydalanan var mı?

selworine

Yeni Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
merhaba,
işitme engelliyim cihaz kullanıyorum.ve iş bulamıyorum alanım elektrik ve genel olarak fabrika işi olduğu için gürültülü ortamlardan rahatsız oluyorum işitmemin daha fazla ilerlememesi için fabrikada çalışamıyorum.elektronik alanında iş kurmak istiyorum kosgeb engelli teşviklerinden yararlanmış konuya hakim birileri var mı?

4. ayda başvuru yaptım daha sonuçlandıramadım prosedür okadar fazla ki en sonunda projemi sisteme yükleyip teslim ettim kurul günümü bekliyorum uğraştırmada normal insanlarla aynı görüyorlar ücret yatımında birazdaha fazla alıyorsunuz dediler ama henüz elime ücret geçmedi bekliyorum dosyayı teslim etmek başlı başına sorun uzun zaman aldı çok uğraştırıyorlar düzgün ilgilenmiyorlar bende elektronik sektöründen başvuru yaptım.

KOSGEB girişimcilik başvurusu nasıl yapılır, şartları nedir?

Merhaba arkadaşlar,
Engelli kardeşlerimize kosgeb girişimcilikte özel bir uygulama varmıdır acaba?
Girişimcilik için neler yapmamız gereklidir.
Teşekkürler

Merhaba,

Aşağıdaki linkte Engelli Hakları ile ilgili çalışmamda, bir üye arkadaşımız bu programın yeni yıl itibariyle bittiğini ve devamının talep edilmesini yazmıştı. Sanayi Bakanlığına konuyu sorduğumda İŞKUR üzerinden devam ettiğine dair bilgi geldi. Dolayısıyla, İŞKUR Web sayfasına isterseniz bir bakın, kafanıza takılan sorular olursa İŞKUR Merkezlerini bir ziyaret edin isterseniz:

https://www.engelliler.biz/forum/diger/202166-gercek-mucadele-ve-kazanimlar-engellilerin-haklari-8.html

Sevgiler,

Engelliler İçin KOSGEB Desteği

Engelliler İçin KOSGEB Desteği Nedir Nasıl Olur Şartlar Nasıldır Komple Hibe Mi Verilir İş Yeri Açılmalarında Bilgisi Olan Arkadaşlar Bilgi Verebilirlermi

Düşük veya sıfır sermaye ile girmek imkansız... Sadece hibeye güvenip girmeyin derim.

KOSGEB Girişimcilik Belgesi alıyorsunuz.

İşletme kurmuş olacaksınız zaten. Sıfırdan al 50,000 ₺ nakit sermaye yok...
Proje hazırlayıp, komisyonda değerlendirecekler. Proje kabul edilirse resmi prosedürler başlar o kısmını detaylı olarak anlatan videolar var youtubeda. Benim bildiğim ilk olarak 2000₺ kurulus gideri desteği var. 18,000 ₺ makine,demirbaş vs alımları için verilen kaynak kalan 30,000 ₺ de 24 ay içinde kira desteği veya personel maaş desteği şeklinde veriliyor. Ama bunların tümünü önce siz karşılıyorsunuz faturalandırıp kosgebe sunuyorsunuz onlar inceledikten sonra her sey prosedürlere uygunsa ödemeyi size gerçekleştiriyor.

kısacası amaç var olan öz sermayenin desteklenmesi... maalesef sıfırdan başlamaya niyet edenlere göre değil..

KOSGEB kira desteği için gereken şartlar!?

Eşim için kosgebe basvuru yapsak 310 metre kare yer aylik 3500 istiyor market acsak sermaye hipotek ney gerekli..

Engellilere kosgep hibe desteği

Merhaba arkadaşlar ben bulunduğum yerde kendime uygun iş bulamıyorum. Bu yüzden kosgebe başvuru yapmak istiyorum engelli raporum var hediyelik eşya üzerine dükkan acabilirmiyim bu haktan yararlanan varmı yada başvuru yapıp red alan varmı acaba

Üst Alt