Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'den atanmaya hak kazanırsan engelli olmam sorun olur mu?

raptap

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Öğretmenlik alanlarından mezun kişiler KPSS den aldıkları puan ile başvuru yapıp kazandıkları taktirde atanabiliyorlar mı? Atama esnasında istenen raporda, kişinin engelli olması sorun oluyor mu veya olur mu?

isteniliyor ama herhangi bir dezavantaj olacağını düşünmüyorum

ne sorun olacak maaşın daha çok olacak ;)

Engellilik durumundan dolayı, bazı kurumlar kabul etmeyebiliyormuş diye duydum ama ne derece doğru onu öğrenmek için soruyorum. Yoksa benim için sorun yokta, karşı taraf İçin var mı, mesele o. :)

% 40 bipolar bozukluk raporum var.Aslında çift görme de var da ondan alamadık neyse.Benim haberim yoktu EKPSS den ,bilseydim 2016 da girer şimdi öğretmen olurdum.resim öğretmeniyim.2017 engelli öğretmen atamasında 46 kontenjan açılmış 19 u dolmuş sadece.bahtıma bakar mısınız?Şimdi bakan açıklamış.20.000 öğretmen alımında engelli ataması yok ve 500 ilave engelli öğretmen alımına çıkacağız diye.Benim anlayamadığım engelli öğretmenlerin hepsini alıyorlarsa neden sınava tabi tutuluyorlar ki.Onların adına sevindim.Sınavdan haberim yoktu giremedim ona da yanıyorum.Kpss den atanmak istesem ruhsal duygusal raporumu kurum kabul etmeyecek.Ekpss 2018 e hazırlanıyorum ama takvime bakılırsa bu sene 2. öğretmen alımı ya olmaz ya da senenin sonunda olur.kaybım var...üzülüyorum arkadaşlar.

Hiçbirsey ıcın gec degıl hocam sımdı gırın 2 sene gec olsun güç olmasın ..

Size bi sorum olcak arkadaşlar ben lise mezunu hemsireyim geçen yaz haziran ayında motor kazası yaptim ve sol ayagimi diz altı kestiler ve ben ortaogretim kpss sinavina girdim 89 aldim sizce simdi ben bu kesik ayagimla normal kpss den atanabilirmiyim yoksa ekpss girmek zorundamiyim

engelli normal kpssye girip atanabilir mi girecek olanınız var mı ?

normal kpss basvuruları baslayacak kpss ile memurlukta atanırsak sıkıntı çıkar mı polis asker ikm vs.. gibi meslekler zaten direkt saglık sartı arıyor o branslar engelliye uygun değil. peki düz memur olarak atanırsak göreve baslarken engelli raporuyla engelli kontenjanına geçebiliyormuyuz bilgisi olan var mı ?

Ekpss den atanamazsak kpss puanimizla tercih yapabiliyoruz o zaman dmi 🤔

bende bu konuyu merak ediyorum kpssye girip atanırsak engelli raporumuz sorun çıkarır mı net bilgisi olan cevap verebilir mi

KPSS ve EKPSS

EKPSS nin haricinde normal KPSS yede girip tercih yapıp atanma hakkım varmı yada engelli olduğum için atamam iptalmi edilir..

Engelli olarak KPSS'ye de girebilir miyiz?

Lise düzeyi kpss sınav başvuruları başlamış engelliler girebiliyomu iş kurada kaudettim engelli diye memur tercihlerinde olumsuzmu olur

Normal Kpssye girsek sıkıntı olur mu?

Hayırlı günler. Engelli raporunu yeni aldım. Bu ay normal kpssye gireceğim. Bir sıkıntı olur mu

hayır sıkıntı olmaz.iyi puan alırsanız yararı olur.

Son düzenleme:
Üst Alt