29 Aralık 2010 Güncel:
sgk gitdim sağlık şefiyle görüşdüm bana böyle bir konu var ama nasıl oldugunu bilmiyorum dedi
.ben emekliyim maaşımdan kesiliyor muane üçreti . kronik psikiyatır sağklık kuruklu raporum var.
bilen ardaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Arkadaşlar zor olsada başardım budan son ra ilgili brançda muayene katılım payı kesilmeyecek .
Merkez müdürlüğümüze vermiş olduğunuz dilekçeniz ilgisi nedeniyle kurum başkanlıgına ğönderilmiş olum kurum Başkanlığınının ilgili birimlerince değerlendirilerek Kronik psikiyatri hastası olmanız nedeniyle Sağlık uygulama Tebliğinin 3.2.5 maddesinin 7 numaralı bendine istinaden muayene katılım payı alınmaması gerektiği belirtilmiştir.
Ayrıca 07.06 2010 tarihinde psikiyatri branşındaki tedavinizden dolayı ödemiş olduğunuz 5 tl tarafınıza iade edilecektir.
Bilgilerinize rica ederim.Dr. K.Tahir KOCAOĞLU. SSGM Müdürü.
sgk gitdim sağlık şefiyle görüşdüm bana böyle bir konu var ama nasıl oldugunu bilmiyorum dedi
.ben emekliyim maaşımdan kesiliyor muane üçreti . kronik psikiyatır sağklık kuruklu raporum var.
bilen ardaşlar varsa yazarsa sevinirim.