Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik iskemik kalp hastasıyım. 1890 prim günüm var. Malulen emekli olabilir miyim?

emser

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi çalışmalar.

Bülent bey ben 1944 doğumluyum. ssk ya 1959 girişim 1890 gün ssk prim gün sayım var. kronik iskemik kalp hastalığı ve aterosklerotik kalp hastalığı tanısı konmuş epikriz raporum mevcut çok kısa mesafelerde bile yürümekte zorlanıyorum.
bugün malulen emeklilik için başvuru evraklarını hazırladım. sizin şampiyon arkadaşa yazdığınız cevaplardan malulen emeklilik ile ilgili olan hastalıkları okudum.
benim durumum bu şartları sağlar mı?

eğer olursa tahmini ne kadar maaş alırım. teşekkürler

Rasim bey, maluliyet cetveli'ne göre malul sayılırsınız ve hemen emekli olursunuz diye düşünüyorum:
Klinik, laboratuar, radyolojik, EKG, ekokardiyografik, angiografik bulgularla doğrulanan, hafif eforda veya dinlenme halinde fonksiyon kısıtlaması yapan iskemik kalp hastalıkları, kalp kası hastalıkları, kalp kapağı hastalıkları veya kalp zarı hastalık ve bozuklukları
Alacağınız maaşı bilemem. Bu zamanında yatırılan primlere bağlı. Ama 750 TL gibi bişey olur herhalde.

teşekkürler . dün itibarı ile bütün evraklarımı tamamlayıp aydın adnan menderes üniversitesi hastanesine teslim ettim. randevuyu 10 ocak 2011 e verdiler bakalım hayırlısı. sonucu sizinle paylaşacağım.paylaştığınız bilgiler çok yardımcı oluyor emeğinize sağlık.

Üst Alt