Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kronik viral hepatit b, tıp 2 diyabet ve hiperlipidemi için rapor oranı ne olmalı?
Arkadaşlar merhaba benim sorum şu kronik viral hepatit b tıp 2 diyabet ve hiperlipidemi hastalıklarından %40 i geçermişim sizce lütfen yorumlarınızı soylermisiniz yarın sağlık kuruluna gorunecegim
Merhaba arkadaşlar yarın sabah heyete gireceğim
Hiperlepidemi
Hipertansiyon
Akut iskemik kalp hastaligi 1 adet stend ef %45
Kronik viral hepatit b
Uyku apnesi
Tip 2 diyabetis melitus insülin bağımlılığı olmayan yardımcı olursanız mutlu olurum tesekkurler
@OğuzHan112, en son düşük fakat bayramdan önce alevlenme yaşadım 7 gün hastanede yattım yaklaşık 12 yıllık hastayım (alt 931 ast625)
@Kravitz, daha önceden bazı hastalıklar eksikti hiperlepidemi hepatit b ve tip 2 diyabetten girmiştim 2018 yılında %38 verdiler yarın inşallah dediğin gibi olur bende biraz rahat bir hayata geçiş yaparım çok teşekkür ederim
@OğuzHan112, daha yeni hastaneden çıktım kalp krizi geçirdim 4 gün önce bugün çıktım hastaneden hem hepatit hem kalp ikisininde daha yeni epikrizleri elimde