Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak zarı ameliyatı olanlar uçağa binebilir mi?

metehandro

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar doğuştan sol kulak zarım delikti...:eek: 1992 de Cerrahpaşa da ameliyat oldum...doğal dokuyla kapatılan zar zaman içinde kulak içinde dolanmaya başladı...bu sefer de 1998 de asker iken Ankara Mevki Askeri hastanesinde 2.ameliyatımı oldum...bu defa daha başarılıydı..kulağı sudan korumak yeterli aslında...onun dışında işitme kaybıda mevcut tabi..ama hayatımı etkileyen bir durum yok...

İsviçrede de halam var kaç zamandır ziyaretlerine gitmek istiyorum davet göndermeleri halinde kolay...Uçakla yurtdışına çıkma niyetindeyim vizesiz ülkeleri her sene dolanmak istiyorum...buna benzer planlarım var...

ama Uçağı indirecek kadar östakideki basınc oranı değişirse havada Uçağı birbirine katıp acil iniş yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum tabi...yüksek ses bende ciddi rahatsızlık ve agresiflik yapıyor...yüksek ses dayanılmaz bir şekilde beynime vuruyor diyebilirim...yakın zamanda bir odiometri testine girmek sol kulak işitme desibellerini öğrenmek istiyorum ..10 yıldan fazladır bu teste girmemiştim son durum ne unuttum...

bu ameliyatı olan ve Uçakla seyahat eden arkadaşlardan bilgi aktarımı yapmalarını rica ediyorum...kişiden kişiye dğeişken bir durum belki ama Uçak Yolculuğu tavsiye edermisiniz...doktora danışıcam testler yaptırırken tabi...ama Uçağa binmiş arkadaşlar neler yaşadı...bu yükseklikteki basınca dayanamazsam kafam patlayacak gibi olursa o Uçak inecek...:p

hiç bir sorun olmuyor benimde sol kulak zarım delik 5 yıldır böyle ameliyat olmadım .fakat çok sık ucak yolculugu yapıyorum .şimdilik birşey olmadı .bilemiyorum ki yinede siz doktorunuza sorun derim Banada haber verin:D

benimde sozde duyan kulagimin zarinda delik oldugunu soyler doktorum:) gecen bi ucak yolculugu yapmam gerekti acidi valla icten ice ucak havalanirken sonra gecti ama midemde bulandi bu ara
isitme cihazimi yeni aldim bozulmasin diye cikarip kutusuna sakladim inenen kadar bilmem bozulma filan olurmu bilenoiniz varsa

aynurrr;
sık yaptığına göre o zaman sıkıntı yok...doktorada sordum 98 de ki ameliyat sonrası hiç bişeycik olmaz diye garanti verdi...

shukufe;
inşallah başıma böyle bişey gelmez...tırsıyorumda işin aslı...

kulak tıkacı alırsanız kulağınızı basınçtan korumuş olursunuz.

kulak tikaclarini satmak kolaymi:eek: ekmek aslanin agzinda:) haklisin burda mete
sen cok problem yapmadan sakince pin otur ucagina agricagi varsada isvicre kac saatcik surda amerikaya gitmiyosun sonucta 15 saatlik yopl degil
bi bildigim sakiz cignenirse basic etkisi azaliyomus iyi yolculuklar sana selam avrupa :eek: bende cok merak ediyorum isvicreye

Üst Alt