Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurşun yaralanması sonrası bacağımda oluşan sorun ile alabileceğim rapor oranı!?

tayru

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Sol Bacagimdan femur kemiğine kurşun Yedim 6. Derece Oranla kırık var. 6 ay oldu şuan yeni yeni tökezleyerek yürümeye başladım. Ayak parmaklarimi geri doğru çekemiyorum kendime doğru çekebiliyorum sadece, ayak altında uyuşukluk var eklemde biraz geriye ve öne doğru hareket kısıklığı var ameliyat bölgelerinde uyuşukluk var başımdan be Kaş bölgesinden yara aldim.

Şuan mahkeme sürecindeyim 1 yıl dolduktan sonra tekrar rapor için muayeneye gideceğim bu konuların nasıl olduğunu bilmediğim için değerli arkadaşlarımdan ve hocalarımdan bilgi almak istiyorum. Bacağımda platin var 2. Kez ameliyata girdim sizce bana yüzde kaç engel verirler
tazminat almak için bilgisi olan değerli arkadaslarimi bana yardımcı olmasını rica ediyorum

herkese iyi günler mutlu hafta sonları dilerim...

Mahkeme seni atk raporu alman için adli tıpa sevk eder. Atk raporu %0 çıkmazsa tazminat davası açarsın. Yalnız karşı tarafın tazminat ödeme gücü var mı? Ayağına sıkanın parası varsa zaten davayı geri çek sana tazminat vereyim diye uzlaşmak ister. Karşı tarafın birden fazla sabıka kaydı varsa dosyaları yanar ve hapis yatar. Eğer ilk suçuysa 6 ay bile içeride yatmaz. Ceza davası zaten açılmıştır. Hastaneye polis gelip, senin ifadeni almıştır.

@Reborn,

Merhaba. Karşı taraf suç makinesi daha önceye dair suçu var ve tekerrür yaptı. Para kısmına gelince üzerinde tabuları var avukat bi şekilde küçük de olsa bi miktar tedbir koydu. Devir bile yapsa sorun olmuyor. O konuların hepsi kontrol altında. Benim merak ettiğim alacağım raporun yüzdesi. Teşekkür ederim bilgileriniz ve ilginiz için çok saolun

@tayru,
Kardeş atk raporu kaç olur kimse bilemez, avukatın tedbir koymuş mal ve mülk varsa icradan satışa çıkarır ama bu ilk vukuat değil diyorsun yani dosyaları yanar hapis yatar.

Merhabalar Ben Adli Vaka sonucu sol Bacagimdan yaralandım. Femur kemiğine isabet eden kurşun sonucu kemik tuz buz denilecek şekilde yaralandı. Ayak parmaklarımda menavra kaybı var ayak altında uyuşukluk zarar gören 2 tane sinir damarı var platin takıldı sizce bunun sonucunda adli rapor % kaç orani verir bilgisi olan arkadaşlar varmi 6 ay oldu.. yada alınacak tazminat miktarı nekadar olur. Yardimci olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt