Merhabalar. Ben 27 yaşındayım. Sol Bacagimdan femur kemiğine kurşun Yedim 6. Derece Oranla kırık var. 6 ay oldu şuan yeni yeni tökezleyerek yürümeye başladım. Ayak parmaklarimi geri doğru çekemiyorum kendime doğru çekebiliyorum sadece, ayak altında uyuşukluk var eklemde biraz geriye ve öne doğru hareket kısıklığı var ameliyat bölgelerinde uyuşukluk var başımdan be Kaş bölgesinden yara aldim.
Şuan mahkeme sürecindeyim 1 yıl dolduktan sonra tekrar rapor için muayeneye gideceğim bu konuların nasıl olduğunu bilmediğim için değerli arkadaşlarımdan ve hocalarımdan bilgi almak istiyorum. Bacağımda platin var 2. Kez ameliyata girdim sizce bana yüzde kaç engel verirler
tazminat almak için bilgisi olan değerli arkadaslarimi bana yardımcı olmasını rica ediyorum
herkese iyi günler mutlu hafta sonları dilerim...
Şuan mahkeme sürecindeyim 1 yıl dolduktan sonra tekrar rapor için muayeneye gideceğim bu konuların nasıl olduğunu bilmediğim için değerli arkadaşlarımdan ve hocalarımdan bilgi almak istiyorum. Bacağımda platin var 2. Kez ameliyata girdim sizce bana yüzde kaç engel verirler
tazminat almak için bilgisi olan değerli arkadaslarimi bana yardımcı olmasını rica ediyorum
herkese iyi günler mutlu hafta sonları dilerim...