Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Uygun fiyata tabii ki.Arkadaşlar bir yüksek lisans öğrencisi olarak ödev,tez,sunum vs.gibi durumlardan dolayı uygun fiyata laptop almak istiyorum. Bu konuda bilgisi olup bana laptop önerecek olan var mı?
Ben şanssız olduğum için bana bozuk bilgisayar denk gelirplüfovil93 temiz olanları da denk geliyor . Mesela yeni alınmış ama kişi borcundan dolayı veya acil ihtiyaçtan satmak zorunda kalıyor .
Kitap yazmak isteyen biri için ne gibi özellik gerekirki!almış olmak için almayın.hangı amacla kullanacaksınız.sizin aamcınıza uygunmu özellıklerı.işlemcisi ramı belleği vs vs . özelıklerıne göre fıyatlarıda farkedıo
teşekkür ederim.2.el e güvenmiyorum.laptopu inceleyeyim bakayım.Biraz pahalı gibi ama zaten PC gruplarında fiyatlarda artış var.evde uzaksan eğitimden kaynaklı.talep olunca oda fırsatçılığı kullanma yoluna gidilmiş.herşeyde olduğu gibi@kutup yıldızı
Özellikleri şöyle olabilir:
*5000 TL civarı
İ3 işlemci
4GB RAM
500 GB veya 1 TB Harddisk
SSD (olmasın fiyatı artar)
Ekran Kartı Intel HD serisi ekran kartı
*3000 TL civarı
Sadece kitap yazmak içinse
NOTEBOOK lar işinizi görebilir
mesela Lenovo IdeaPad olabilir
ya da diğer modelleri
* 2. El için
İntel İ3 3.Nesil işlemci yeterli
4GB Ddr3 ram
500 GB Hard disk
İntel serisi orta seviye Ekran Kartı
SSD istemeyin
bu da 1500-2500 TL arası
sırf kıtap yazacak başka bişi etmıcekse sıfır almaya gerek yokkı 2. el temizde bulunur.500 den aşagı hdd kalmadı yoksa daha aşağısıda yeter.kıtabı word yada pdf formatında yazarsın wordler yerde kaplamaz.o yüzden sırf kıtap yazmak için 5 6 bin tl vermeye gerek yokKitap yazmak isteyen biri için ne gibi özellik gerekirki!