Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lioresal yerine Sirdalud kullanan var mı?

abdullahsezis

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
SİRDALUD
HERKESE MERHABA FORUMDAKİ MESAJLARI OKURKEN BİRÇOĞUNUZUN LİORESEL KULLANDIĞINIZI OKUDUM ARANIZDA SİRDALUD DİYEBİLİNEN İLACI KULLANAN VAR MI DOZU NE KADAR TŞK.

merhaba,
hastanedeyken kasılmalarım fantastik boyutlara ulaşmıştı, 3*2 (günde 60 mg) lioresel yetmeyince 6 mglık sirdalud a başladık, şimdilerde lioreseli 40 mg a düşürdüm ama halen onun yanında 1*1 sirdalud kullanıyorum.

LİORESEL BENDE KULLANIYORDUM 4*2 OLARAK YANINDA SİRDALUD MR 3*1 FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON SONUÇUNDA KASILMALAR AZALDI LİORESEL İ KESTİM SİRDALUD MR 3*1 KULLANIYORUM KASILMALAR ÇOK DEGİLSE LİORESEL İ BIRAK AMA DOKTORUNA DANIŞ SİRDALUD AZ KASILMALARDA ETKİLİ OLUYOR

Bu iki ilacın uzun süreli kullanımında zararı ve yan etkileri var mı?

Ardaşlar ben lirosal ı yaklaşık bir yıldır kullanıyorum yatarken bir tablet alıyorum bana bildiğim bir yan etkisi olmadı kasılmalara faydası çok var kullandığımda gece rahat yatabiliyorum

Bu ilacı kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok yararlı olur

Üst Alt